Actualitate Featured Politică

Samuel Fritz s-a CALMAT: Fiecare cetățean trebuie să aleagă cum se deplaseză

Candidatul USR la Primăria Timișoara o lasă mai moale. Dacă zilele trecute Samuel Fritz preciza că timișorenii trebuie să lase mașinile acasă și să circule cu transportul în comun, acum, Fritz spune că fiecare poate alege cu ce circulă. Însă, deși intențiile candidatului USR sunt bune, acesta e contrazis de realitate. Niciun om care deține autoturism personal nu ar renunța la acesta în aceste zile toride în care este obligat să circule cu masca pe față în tramvai sau autobuz.

„Toată lumea vor să-și folosească mașina» pentru că transportul în comun, odată mândria Timișoarei, este o bătaie de joc, trotuarele din cartiere sunt o bătaie de joc, pistele de bicicletă sunt o bătaie de joc. Cu cât mai puțină lume va fi obligată să-și folosească mașina personală pentru că există alternative mai rapide, mai sigure și mai confortabile, cu atât mai fluid va fi traficul.

Nicolae Robu așteaptă drone de persoane pentru a accepta că nu mai trăim în secolul 20. Dar Timișoara nu mai poate aștepta. Se va sufoca. Eu susțin că trăim în epoca libertății, în care fiecare cetățean trebuie să poată să aleagă cum se deplasează. Noi vom face din transportul în comun din nou coloana vertebrală a traficului din Timișoara, vom investi în infrastructură pentru pietoni și bicicliști, și vom prioritiza finalizarea inelelor 2 și 4 pentru mașini, în loc să schimbăm bordurile din centru o dată la doi ani. Pentru că…2020”, a declarat Fritz, conform Pressalert.ro,

Related posts

Bilanțul românilor declarați de medici ca fiind uciși de COVID-19 SALTĂ: 392 de morți/ O victimă din Timiș

Mădălina Staicu

HALUCINANT – Nicolae Robu anunță că drumurile din Timișoara nu au fost niciodată mai bune

Mădălina Staicu

CCIAT organizează o misiune economică la Londra

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: