Actualitate Economic Featured Sănătate Timp liber

Sălile de fitness se redeschid cu reguli ABERANTE: clienții au nevoie de programare, NU se pot spăla după ce fac mișcare și NU au voie să folosească aparatele unul după altul

Ministerul Sănătății impune reguli aberante la deschiderea sălilor de sport. Clienții care vor să meargă la sală au nevoie de programare, vor fi termoscanați la intrare și vor pleca acasă murdari, pentru că nu au voie să folosească dușurile. Aceștia nu au voie să se apropie nici de antrenorii personali și nici să folosească aparatele unii după alții înainte de a fi dezinfectate.

„Se va ţine evidenţa persoanelor care au folosit sala în fiecare interval orar. Numărul de persoane care se antrenează la un moment dat va fi limitat în funcţie de capacitatea sălii, astfel încât fiecărei persoane să-i revină un spaţiu de 7 mp în cazul exerciţiilor la aparate şi 10 mp în cazul exerciţiilor de tip aerobic.

Se va evita utilizarea aparatelor în regim de circuit şi se va încuraja utilizarea unui singur tip de aparat în cadrul aceleiaşi sesiuni de antrenament. Se delimitează spaţiile de exerciţii, cu menţinerea distanţei fizice de minim 1,5 metri între orice două persoane la exerciţiile pe aparate şi de minim 2 metri la exerciţiile de tip aerobic.

Aparatele vor fi dezinfectate înainte şi după fiecare utilizator. De asemenea, se interzice folosirea în comun a duşurilor, saunei şi altor zone cu risc mare de transmitere a virusului. Vestiarele trebuie să fie prevăzute cu materiale de curăţenie şi dezinfecţie a mâinilor şi vor fi curăţate înainte şi după fiecare utilizare”, se arată în ordinul publicat de Ministerul Sănătății.

Related posts

HAOSUL din România: 48 de BOLNAVI de coronavirus și 23 de DOSARE penale pentru românii care NU respectă izolarea la domiciliu

Mădălina Staicu

Nu se lasă! Fost președinte al CJ Timiș, Titu Bojin, anunță că vrea să intre în cursa pentru șefia județului

Mădălina Staicu

Nikola Pesakovic continuă în alb-violet

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: