Actualitate Administrație Featured

Șah mat la CJT: Marian Vasile ia premiul pentru adminstratorul public al anului 2022

Marian Vasile

E șah mat absolut la CJT! Marian Vasile, administratorul public al județului, despre care se zvonea că ar fi pe picior de plecare din CJ Timiș pentru că face treabă proastă e văzut în cu totul altă lumină! Pentru activitatea lui, Marian Vasile a primit premiul de administratorul public al anului 2022.

”Gratitudinea mea pentru acordarea acestui premiu este cu atât mai mare cu cât știu că cei peste 700 de administratori publici ai României sunt oameni destoinici, perseverenți și care dovedesc rezultate remarcabile în comunitățile din care fac parte. Le aduc pe această cale mulțumiri, îi felicit și le doresc mult succes în implementarea inițiativelor propuse și îndeplinirea atribuțiilor ce le revin, rămânând în continuare deschis colaborărilor noastre profesionale”, a anunțat Marian Vasile.

Pentru a se asigura că poveștile privind demiterea lui rămân simple speculații, Vasile a publicat și un raport de activitate pentru primii doi ani de muncă în CJ Timiș.

”Rezultatele expuse în continuare reprezintă o încununare a muncii echipelor pe care le-am coordonat direct, alături de care am depus eforturi cot la cot – de multe ori până noaptea târziu – pentru ca proiectele începute sa fie finalizate la timp și calitativ, de asemenea dorind materializarea inițiativelor și investițiilor noi, în pofida provocărilor generate de crizele majore prin care am trecut și încă mai trecem (sanitară, financiară, de furnizare, energetică). Ne-am propus să nu înregistrăm eșecuri și am reușit acest deziderat, pentru că ne doream ca cetățenii sa realizeze că se poate performa în sectorul public, că CJT deține un aparat administrativ profesionist, că știm să atragem fonduri nerambursabile și să implementăm proiecte, toate acestea venind în sprijinul și folosul locuitorilor județului Timiș. Împreună cu colegii am realizat că greutățile întâmpinate devin totodată o motivație de a persevera și că provocările ne determină sa fim mai buni, în pofida tuturor inerțiilor și reticențelor apărute. Am avut de confruntat ”intemperii” continue, care au rezultat inevitabil din strădaniile de a reforma sistemul și din relația cu mediul politic, în încercarea de a păstră un echilibru. Toate acestea m-au determinat să mă comport adaptat, tratând diferit fiecare situație: uneori ferm, dar motivațional, alteori distant, dar diplomat, însă totdeauna suportiv, cu convingerea că un manager trebuie să producă rezultate bune în orice context dat”, spune Vasile.

Related posts

Festivalul LGBTQ de la Timișoara e parte din acțiunile pe programul Timișoara Capitală Culturală

Mădălina Staicu

392 cazuri NOI de coronavirus din peste 10.000 de teste/ EVOLUȚIA infectărilor pe județe

Mădălina Staicu

Fiul lui Sile Cămătaru, care a înjunghiat un bărbat în Timișoara, prins cu focuri de armă, după o urmărire ca în filme, prin București

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: