Actualitate Administrație Featured Politică

Să ne încălzim RĂZÂND: Dominic Fritz anunța că viceprimarul Ruben Lațcău are soluțiile pentru reformarea Colterm și la 3 noaptea, în somn

Cei care au dorit o schimbare la nivelul conducerii Primăriei Timișoara nu au fost deloc puțini. Fie că a fost vorba de timișoreni care au dorit pur și simplu un suflu nou, fie că a fost vorba de timișoreni care au vrut ca Nicoae Robu să nu mai fie primar pentru că le-a demolat garaje sau că i-a deranjat cu atitudinea lui, un lucru e cert, voturile s-au coalizat înspre USR. Înainte de a ajunge să intre în pâine, Dominic Fritz se lăuda cu o super echipă. Pe Ruben Lațcău, viceprimar USR, îl prezenta ca fiind salvatorul Colterm. Azi, anunțurilor lui Fritz au rămas motive de umor amar, iar unica salvare pentru abonații Colterm care fac frig în case a rămas caloriferul electric.

„Luni, Timișoara va face un pas înainte. În ședința de consiliul local pe care am convocat-o la ora 17, îl voi propune ca viceprimar pe colegul meu Ruben Lațcău. Ruben este un inginer ieșit din comun. A fost creierul care a construit, timp de un an și coordonând o echipă de aproape de 100 experți, programul meu de guvernare pentru Timișoara. Poți să-l trezești la ora 3 noaptea și să-l întrebi care sunt următorii pași pentru un nou plan de mobilitate urbană, sau cum trebuie să restructurăm COLTERM, sau ce se va întâmpla cu zona metropolitană ca să atragem mai mulți investitori – și va da un răspuns detaliat, dar mai ales pasionat. Cu Ruben lângă mine, Primăria Timișoara va câștiga un strateg și un manager care împreună cu mine va transforma această instituție”, explica Fritz înainte ca Lațcău să fie învestit în funcție.

Related posts

128 de amenzi aplicate de IPJ Timiș participanților de la un botez din Ghiroda

Mădălina Staicu

CJ Timiș NU SE UITĂ LA BANI: Călin Dobra a cumpărat măști, mănuși și dezinfectanți de aprope 2 milioane de lei

Mădălina Staicu

Premierul Ludovic Orban, explicații FULGER: ce va fi PERMIS după 15 mai

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: