Actualitate Administrație Featured

Să CURGĂ PARAUA: Primăria Timișoara a aprobat cea mai scumpă ofertă pentru securizarea situației financiare a Colterm

Primăria Timișoara a decis să achiziționeze cea mai scumpă ofertă din cele șase depuse de case de avocatură din Tumișoara pentru securizarea situației financiare a Colterm. Concret, compania are facturi restante emise de către furnizori și are mari datorii istorie, astfel că nu poate fi eligibilă pentru contractarea unui credit. Primăria a cerut ajutorul unor experți în domeniu, pentru a vedea cum poate ieși Colterm din blocaj, însă a selectat cea mai scumpă ofertă. Avocații selectați lucrează la un tarif de cinci ori mai mare față de prețurile regăsite la o asociere care a depus o ofertă concurentă.

„Au fost depuse șase oferte – asocierea SCPA Stănilă și Asociații – SCPA Maier, Ciucur și Asociații, Schönherr și Asociații SCA, Filip SCA, SCA Galu & Asociații, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA și Dentons Europe Zizzi-Caradja și Asociații SPRL, ia câștigătoare a fost desemnată firma româno-austriacă , Schönherr și Asociații SCA. Aceasta a venit cu un tarif de 350 lei/oră, oferta fiind de 1.060.500 lei fără TVA, în condițiile în care asocierea Stănilă – Maier, Ciucur a venit cu un tarif de 210 lei/oră, oferta fiind de 824.000 lei fără TVA. Chiar și Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA care a venit cu cel mai scump tarif de 750 lei/oră, a avut o ofertă finală mai mică – 900.000 lei fără TVA. Câștigătorii au primit în schimb pe linie 25 de puncte pentru strategia propusă pentru cele trei obiective ca și Nestor Nestor, în timp ce ofertele financiare mai avantajoase au primit punctaj mai mic pentru soluțiile propuse, astfel că la final cel mai mare punctaj la primit firma româno-austriacă. Comisia de evaluare a fost formată din viceprimarul Ruben Lațcău , care a fost și președinte, administratorul public Matei Creiveanu, Steliana Stanciu, directorul Direcției Economice, și Mihaela Dumitru, șeful Biroului Contencios”, scrie Pressalert.ro.

Foto: Banatul Azi

Related posts

Avertismentul medicului Virgil Musta: Restaurantele pot reprezenta un focar de infecţie important

Mădălina Staicu

„Drumul Boilor”, o şosea care va asigura legătura cu comuna Moşniţa Nouă, se pregăteşte să intre în şantier

focustim

Tot ce nu știai despre MIRACULOASA spirulină: alungă cancerul și bolile cardiovasculare , susține imunitate și sistemul osos

Apostu Adelina
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: