Actualitate Administrație Featured

Să curgă banul public: Centrul de proiecte al primăriei ia bilete de avion de jumătate de milion de lei

Primaria Timisoara

Tuturor ni se încleștează un zâmbet pe buze la gândul că am putea pleca într-o mică vacanță. Ce ne încurcă e numai situația financiară care face ca românii să aibă maximul unul sau două concedii pe an. Nu e cazul celor din administrație, care se plimbă pe bani publici!

Centrul de proiecte al primăriei ia bilete de avion de jumătate de milion de lei!

Contractul în valoare de 420.168,07 lei e scos la licitație pe procedură simplifiată, iar strategia e una clasică. Dacă suma alocată se epuizează înainte de termenul de doi ani pe care ar trebui să îl acopere, se va organiza o nouă licitație. Cu alte cuvinte, dacă banii se cheltuie înainte de termen, nu e bai, că se alocă alții.

”Asigurarea serviciilor de transport pentru angajații, membrii board-ului curatorilor și/sau invitații/delegații autorităţii contractante în contextul contribuției Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara la implementarea proiectului Timișoara 2023 – Timișoara Capitală Europeană a Culturii, precum și ai partenerilor asociați implicați în proiect, care participa la diverse evenimente organizate de Partenerii implicați în proiect, în funcție de obiectivele și activitățile proiectului, cu respectarea elementelor şi condiţiilor prevăzute în acordul-cadru, prin reluarea competiției”, se arată în documentația contractului.

Related posts

Primăria Timișoara cumpără camere de filmat pentru rampele clandestine

Mădălina Staicu

7.424 cazuri NOI de coronavirus în România: 394 de decese, din care 41 la vaccinați

Mădălina Staicu

FRUNCEA, ca la Polul Nord – Timișorenii alimentați de la puncte termice reabilitate cu bani europeni primesc căldură la finalul lunii

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: