Actualitate Administrație Featured

S-a finalizat parcarea de pe Martir Ioan Stanciu: Zeci de locuri de parcare pot fi folosite de timișoreni

Parcarea de pe Martir Ioan Stanciu a fost finalizată de Primăria Timișoara! Administrația Fritz se laudă că proiectul a fost realizat în timp record!

Începând cu data de 13.04.2024, de la ora 19, timișorenii vor putea folosi parcarea cu 86 locuri, de la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului.

„Până acum 2 luni aici era un loc pe lângă care nu îți făcea nicio plăcere să treci. Câteva clădiri abandonate și deja în stare avansată de degradare și mult gunoi. Am avut mai multe discuții cu cei care locuiesc în zonă și am amenajat acest loc ținând cont de ce ne-au cerut. Mă bucur că am putut să transformăm această zonă într-un spațiu modern. Am finalizat prima etapă, iar în zilele următoare vom amenaja spațiul verde și vom planta arbori”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Parcarea a fost realizată cu dale înierbate, permeabile, de beton pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați și este prevăzută cu sistem de iluminat. Căile de acces în parcare și în interiorul parcării au fost realizate din mixtură asfaltică.

În perioada imediat următoare, vor fi plantați 27 de arbori mari care vor asigura umbră pentru zona de parcare. Pentru plantarea arborilor  – stejar, acer, frasin și liquidambar – accesul în parcare va fi restricționat temporar.

Related posts

Prefectul de Timiș intră la rupere în scandalul drapelurilor românești eliminate de Fritz: Fariseism!

Mădălina Staicu

Între greață și penal: ANPC a închis cele mai cunoscute localuri din Complexul Studențesc

Mădălina Staicu

Prima creșă construită în Timișoara în ultimii zeci de ani, intră în linie dreaptă: Investiția e ridicată pe Calea Bogdănești

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: