Actualitate Administrație Featured Politică

RUȘINOS: Timișoara se pregătește pentru 2021 reparând trotuarele din zona centrală, sparte de ani întregi – În cartiere, dezastrul rămâne neschimbat

Jenant! Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunță că în Capitala Banatului, va porni o amplă operațiune de reabilitare a trotuarelor din zona centrală. Planul face parte din pregătirea în forță pentru venirea anului 2021, când în Timișoara, oraș ce va fi Capitală Culturală Europeană, va fi plin de turiști. Dacă până acum, timișorenii care circulau prin zona centrală trebuiau să fie atenți să nu își rupă capul călcând strâmb pe trotuarele sparte, de acum, capitala Banatului intră în rândul orașelor civilizate. Asta măcar în zona centrală, căci în zone precum Dacia, trotuarele sparte domnesc de mai bine de zece ani de zile, timp în care investițiile administrației Robu s-au concentrat exclusiv pe zona Soarelui.

A început trotuariada. Este în curs de realizare operaţiunea, cu plăci mari de pavaj. Sunt trotuare în curs de amenajare cu astfel de plăci mari, o să vedeţi sunt deosebite. Cine a furnizat plăcile le şi montează, e un procedeu special, a fost licitaţie. Zona este una extinsă, include Bulevardul Revoluţiei, Martin Luther, de la strada Decebal, bulevardul Revoluţiei, Proclamaţia de la Timişoara până la Piaţa Sfântu Gheorghe, strada Hector, Brătianu, Michelangelo, până la pod, MIU, Modex, bulevardul 20 Decembrie, Ferdinand, Poşta Mare, Spitalul de Copii, Podul Maria. Vă daţi seama cât de mare e acest areal unde vom avea trotuare cu plăci mari”, a anunţat Robu, conform deBanat.ro.

Related posts

Cel mai MARE fake news: Timișoara se închide! Robu iese la RAMPĂ

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ: numărul bolnavilor de COVID -19 a BUBUIT: 263 de cazuri noi de ieri, 1292 de bolnavi în total

Mădălina Staicu

ACCIDENT la intrare în Timișoara: un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod

Mădălina Staicu
Incarcare...