Actualitate

Robu TOARNĂ gaz pe foc în războiul pe șefia PNL: NOUL președinte trebuie să renunțe la partenerul toxic, USR

Robu vot

Fostul președinte al PNL Timiș, Nicolae Robu, atenționează liberalii, care se pregătesc să își aleagă un nou președinte în septembrie, că singura soluție pentru ca partidul să rămână în preferințele românilor este să se debaraeze de aliatul pe care el îl numește toxic, USR.

„PNL ARE MULȚI OAMENI VALOROȘI CARE I-AR PUTEA FI BUNI PREȘEDINȚI!

Voi da o listă deschisă, reprezentând opinia mea strict personală, cu scuzele de rigoare pt cei ce nu se regăsesc pe ea și apoi voi enunța o condiție pe care eu o consider obligatoriu de asumat de către cineva care dorește să conducă partidul cu pretenția de partid nr. 1 al României.

Iată lista deschisă, ORDONATĂ ALFABETIC:1 Emil Boc2 Rareș Bogdan3 Ilie Bolojan4 Cristian Bușoi5 Florin Câțu6 Iulian Dumitrescu7 Gheorghe Falcă8 Gheorghe Flutur9 Dan Motreanu10 Siegfrid Mureșan11 Ludovic Orban12 Robert Sighiartău

Și iată condiția pe care eu, personal, o consider obligatorie:DEBARASAREA PNL DE ALIATUL TOXIC USR! Scurt și clar! A fost o greșeală asocierea PNL cu socialiștii, cu PSD, în 2011, este CEL PUȚIN LA FEL de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiștii, cu USR+PLUS.

Acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenții lui, ajunși în diverse funcții, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credință, aspiranți legitimi la un mai bine pt comunitățile / țara lor -dacă părea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăși nemaiîntâlnită sunt de o incompetență și rea credință catastrofale! PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni și de un asemenea curent! „, scrie Robu pe Facebook.

Foto: Pressalert.ro

Related posts

Accident MORTAL pe A1: cel puțin un om a decedat după impactul dintre un microbuz, un TIR și o mașină

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ 190 de cazuri NOI de coronavirus în România: 8.936 de bolnavi, peste 2.000 de vindecați și 451 de morți

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara CREȘTE și după prelungirea carantinei peste capul autorităților locale

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: