Actualitate Administrație Featured Politică

Robu se face din nou de RUȘINE! NU poate ridica parcarea supraetajată promisă în Dacia: Am ajuns la concluzia că nu merită

De când a ajuns primar al Timișoarei, Nicolae Robu a avut grijă să reabiliteze zona Soarelui, în care locuiește. A început timid, cu mutarea tuturor festivalurilor zgomotoase din zonă și mai apoi, a continuat în forță, cum îi place chiar lui să spună, cu amenajarea unei fântâni cu jocuri de lumini și cu crearea a peste 2.000 de locuri de parcare. Totul în timp ce în zona Dacia locatarii pachează pe trotuare, iar pietonii circulă cu teama să nu își rupă picioarele din cauza trotuarelor sparte de ani buni. Recent, Robu le-a promis locatarilor o parcare supra etajată. Proiectul însă a murit încă din fașă.

„S-a renunţat la etaje pentru că în momentul în care s-a făcut proiectul am aflat că suntem sub resticţiile urbanistice ale zonei. A rezultat că s-ar crea 104 sau 106 locuri, nu mai ştiu sigur, locuri pe o parcare multinivel. Ce rost are când la sol au fost 99? Are vreun sens, durata şi investiţia? Am stat pe loc mult timp, dar nu poţi face aşa pur şi simplu, studiu de fezabilitate, ai restricţii, că trebuie să ridici la nu ştiu câţi metri de zid, acolo e o şcoală sunt reglementări speciale. Socotind suprafaţa, rezulta puţin peste o sută locuri. S-a prezentat formula alternativă, sunt 99 la sol, foarte practic. Arată foarte bine acea parcare, o parcare etajată, ar fi luat tot spaţiul dintre blocuri. Te uiţi pe geam şi simţi zidul, te apasă. Am ajuns la concluzia că nu merită”, a spus Nicolae Robu, conform deBanat.ro.

Related posts

Carmen Dan a demisionat din funcţia de ministru de Interne: „Plec cu fruntea sus, nu am ce să-mi reproşez”

focustim

Începe modernizarea celui mai DISTRUS parc din Timișoara: 1,1 milioane de euro pentru reabilitarea Parcului Civic

Mădălina Staicu

282 de români raportați ca fiind UCIȘI de coronavirus

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: