Actualitate Administrație Featured Politică

Robu se AUTOPROCLAMĂ cel mai bun: a văzut un SONDAJ misterios

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, e extrem de optimist cu privire la rezultatul alegerilor din 27 septembrie. Edilul susține că a văzut un sondaj secret, care arată că tinerii din oraș sunt extrem de mulțumiți de el. Așa că, cel mai probabil, Robu e convins că își va adjudeca fără emoții cel de-al treilea mandat de edil -șef al urbei de pe Bega.

„PRIMIND RECENT UN SONDAJ, am văzut încă o dată, cu mare satisfacție, ceea ce și pe stradă constat foarte clar și anume: că MAJORITATEA COVÂRȘITOARE A TINERILOR apreciază schimbările radicale produse în oraș cu mine ca Primar și se declară fără șovăire votanți Robu. Vă mulțumesc, dragi tineri și vă asigur încă o dată că ocupați și VEȚI OCUPA MEREU un loc special în sufletul meu și, drept consecință, în actul meu managerial de Primar!

Nu întâmplător, Timișoara a fost, acum 3 ani, primul oraș din România învestit cu calitatea de Capitală Națională a Tinerilor, lucru despre care, din păcate, nu s-a vorbit atât cât ar fi trebuit.În urma politicii de mare succes a administrației publice locale de atragere de investiții românești și străine, succes ce are la bază transformările radicale din oraș, respectiv atractivitatea pe care orașul a ajuns să o aibă, Timișoara are CELE MAI MULTE LOCURI DE MUNCĂ PT TINERI DIN ȚARĂ, deopotrivă în multinaționale și în firme românești, deopotrivă pt tineri cu studii superioare și pt tineri cu studii profesionale sau liceale!Detașarea Timișoarei față de celelalte orașe ale țării în aceste privințe este colosală (doar în presa nepresă, în relatările ziariștilor cu fisă, plătiți să dezinformeze, să facă propagandă mincinoasă, lucrurile stau altfel)!

Astfel, ÎN TIMP CE ÎN TIMIȘOARA, INVESTIȚIILE STRĂINE SUNT DE PESTE 4 MILIARDE EURO, ÎN NICIUN ALT ORAȘ AL ȚĂRII ELE NU DEPĂȘESC 2 MILIARDE EURO!Mergem înainte, dragi tineri!ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND! „, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

Asistentă de la Spitalul CFR, internată la Victor Babeș, cu coronavirus

Mădălina Staicu

30.000 de euro, GĂSIȚI într-un supermarket din Timișoara, de o vânzătoare și un paznic: cei doi i-au predat la Poliție, dar nimeni nu i-a revendicat

Mădălina Staicu

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a FAULTAT limba română, chiar într-un comentariu despre…școli

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: