Actualitate Featured Politică

Robu pune principiile pe pauză și ELOGIAZĂ traseișii: Nu faci legământ pe viață

Ciuma roșie – a fost denumirea peiorativă cu care PNL a încercat să denigreze PSD, PSD cu care făcuse alianță în USR și câștigase alegerile în mai toată țara, dar de care s-a despărțit cu scântei. Acum, PNL a descoperit că peesediștii nu sunt așa răi, mai ales când vin la pachet cu votanți mulți, numai buni pentru PNL care e în continuă scădere în sondaje. Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, laudă traseiștii politici, deși liderul PNL Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis susțin că nu sunt de acord cu mutările primarilor de la un partid la altul,

„Eu nu am încurajat migrația. Și în timpul mandatului nu cred că este corect să se plece de la un partid la altul. Ești ales sub stindardul unui partid, înseamnă că acolo s-au regăsit în prezentarea ta în fața cetătenilor și meritele tale și meritele partidului, și minusurile tale și ale partidului, și trebuie să mergi până la capăt de mandat sub același stindard. În viață se întâmplă ca oamenii să constate că nu ies lucrurile așa cum au crezut, cum s-au așteptat, și nu știu cât de grav este. Dacă pleacă doar ca să ajungă la un loc unde să simtă că pentru următorii ani e mai călduț, dar fără niciun atașament, fără o implicare sufletească în schimbarea de apartenență atunci e condamnabil. Important ar fi să se joace după aceleași reguli de către toți. Dacă se constată că e un lucru rău atunci să se legifereze că este nepermisă această migrare. Dar să fie valabilă pentru toată lumea, și pentru parlamentari, și pentru primari când începe un nou mandat. Eu cred că se produce o dezlegare și cred că ar fi prea mult să se facă un legământ pe viață. Dar dacă e legiferat să se întâmple astfel de mișcări atunci nu poate cineva să joace acest jos politic după niște reguli și competitorii să joace după alte reguli. Fiecare încearcă să își maximizeze șansele, introducând în ecuație și niște criterii etice”, a declarat șeful PNL Timiș, potrivit deBanat.ro.

Related posts

Ripensia se întăreşte din mers

focustim

Medicul Virgil Musta INTRĂ TARE și avertizează, în plină mini-vacanță de 1 mai: Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri.

Mădălina Staicu

PSD INTRĂ TARE după ce prețurile au bubuit: Alfred Simonis cere PLAFONAREA acestora

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: