Actualitate Administrație Featured Politică

Robu LUPTĂ din greu cu SCEPTICII care nu cred în COVID-19: Chiar pot fi manipulați toți președinții de state

Nimeni nu are voie să se îndoiască de existența coronavirusulu și de justețea măsurilor impuse de guvernul PNL. E opinia primarului Nicolae Robu, care susține că în România creșterea cazurilor de coronavirus a fost generată de valul de scepticism care a pus stăpânire pe populație. Robu spune că e imposibil ca virusul să nu existe în condițiile în care toate statele mari au cazuri.

Aveți grijă, stimați urmăritori, în acestă perioadă, că nu-i de joacă cu acest virus. Eu mă mir cât a prins această intoxicare, că nu e nimic de fapt. Poate fi o planetă întreagă manipulată, toate țările lumii, președinți de țări, guverne, servicii secrete… Pot fi ele fi manipulate de nu știu ce grupări oculte? Nu se pune problema de așa ceva. Din cauză că unii nu mai respectă regulile, am ajuns la un nou val. Noi am avut șase bolnavi internați în Spitalul «Victor Babeș» în urmă cu două săptămâni și ne așteptam să ajungem să spunem că nu mai avem cazuri care să fi necesitat internare și iată că acum am trecut de 30. Ne bucurăm de viață, și eu ies la plimbare, stau la terase, dar haideți să respectăm regulile că nu sunt foarte multe, pentru a ne proteja pe noi înșine, pentru a-i proteja pe semenii noștri și dacă procedăm așa vom depăși, sunt convins, această perioadă”, a declarat primarul citat de deBanat.ro.

Related posts

Furtuna a făcut prăpăd în judeţul Timiş

focustim

Decizie cu IMPACT URIAȘ: Descentralizarea fondurilor europene – ADR-urile regionale preiau rolul de autoritate de management

Mădălina Staicu

E aprope sigur – Guvernul Orban crește salariul cu 83 de lei de la 1 ianuarie: PSD promisese 100 de lei

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: