Actualitate Featured Politică

Robu INTRĂ ÎMPOTRIVA filialei Timiș în alegerile din PNL: Eu vă îndemn să votați Orban

Fostul lider PNL Timiș, Nicolae Robu, le cere liberalilor să voteze cu Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL. Asta deși filiala județeană a decis că va susține candidatura lui Florin Cîțu, iar lupta dintre taberele Orban -Cîțu, de la șefia PNL Timișoara, s-a lăsat cu scandal, îmbrânceli și multă publicitate negativă în presa națională.

„Cumpăniți bine cum votați, stimați colegi liberali! Refuzați umilința de a vă devoala votul! Un adevărat liberal nu-și lasă personalitatea strivită de oameni care n-au nimic în ei din spiritul liberal!

Dacă credeți în Florin Cîțu, votați Florin Cîțu, dar numai dacă acesta vă este crezul, nu de frică de micii la suflet șefi, care proferează amenințări, pt cazul că nu faceți cum vă cer ei!Dacă credeți în Ludovic Orban, votați Ludovic Orban, iarăși, dacă și numai dacă acesta vă este crezul! Eu vă îndemn să votați Ludovic Orban! Și asta pt că țin -cum știu că majoritatea dintre dv țineți- ca PNL să rămână un partid liberal-conservator, atașat deopotrivă valorilor iluministe, valorilor creștine și valorilor patriotice și dintre cei doi candidați, doar Ludovic Orban oferă garanții în acest sens!”, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

DOLIU în lumea populară: a murit Petrică Moise

Mădălina Staicu

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, întâlnire cu oamenii de afaceri din Timiș

Mădălina Staicu

Taximetrist bătut CRUNT, în Plopi – Poliția a deschis dosar penal

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: