Actualitate Administrație Featured Politică

Robu îi dă cap în cap pe Fritz și Lațcău: Pinocchio Huiduitul și Dublu Repetentul

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, scoate iar tunurile la adresa primarulu Dominic Fritz și a secundului său, Ruben Lațcău. Robu îi numește: Pinocchio Huiduitul și Dublu Repetentul, după ce cei doi l-au supărat lăudându-se cu proiecte moștenite din vremea când el era edil.

„𝐂𝐀̂𝐓 𝐃𝐄 𝐍𝐄𝐅𝐄𝐑𝐈𝐂𝐈𝐓̦𝐈 𝐓𝐑𝐄𝐁𝐔𝐈𝐄 𝐒𝐀̆ 𝐅𝐈𝐄 𝐏𝐈𝐍𝐎𝐂𝐂𝐇𝐈𝐎 𝐇𝐔𝐈𝐃𝐔𝐈𝐓𝐔𝐋 𝐒̦𝐈 𝐃𝐔𝐁𝐋𝐔 𝐑𝐄𝐏𝐄𝐓𝐄𝐍𝐓𝐔𝐋?!

Nu pot să nu-mi pun această întrebare, văzându-i cum zi de zi se laudă ba cu noile 𝐭𝐫𝐚𝐦𝐯𝐚𝐢𝐞, ba cu noile 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐛𝐮𝐳𝐞, ba cu un 𝐬̦𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫, ba cu altul, ba cu sumele 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝 la capitolul 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 etc, etc, știind prea bine că 𝐍-𝐀𝐔 𝐍𝐈𝐂𝐈𝐎 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐑𝐈𝐁𝐔𝐓̦𝐈𝐄 la nimic din toate acestea, 𝐀𝐁𝐒𝐎𝐋𝐔𝐓 𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 fiind 𝐌𝐎𝐒̦𝐓𝐄𝐍𝐈𝐑𝐄 de la Administrația Robu!

Ce disconfort psihic trebuie să aibă bieții neputincioși! Căci nu-mi pot închipui că nu au așa ceva, chiar ticăloși și lipsiți de cel mai elementar bun simț cum îi vedem că sunt! Tot trebuie să simtă o apăsare… Chiar 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐮, chiar 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐞𝐮𝐫𝐨 adus ca aport propriu, 𝐓𝐎𝐓𝐔𝐋, 𝐓𝐎𝐓𝐔𝐋 din moștenire și nu din orice moștenire, ci tocmai de la cei pe care-i blamezi… Ce ironie a sorții! 𝐁𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢”!, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

Anul începe cu clănțănit din dinți, pe bani mulți: Colterm mai are stocuri de cărbune numai pe 10 zile!

Mădălina Staicu

Sorin Grindeanu a IZBUCNIT la adresa PNL din cauza DEZASTRULUI din spitalele din România: În spatele ipocriziei lor electorale colcăie răul

Mădălina Staicu

Cartofii prăjiți sunt noul caviar: INS face topul scumpirilor și anunță că inflația s-a stabilizat la 15%

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: