Actualitate Administrație Featured Politică

Robu demască rușinea colosală: Fritz a reușit absorbția a numai 42% din banii pe proiectele europene primite moștenire

Nicolae Robu, fost primar al Timișoarei vreme de două mandate, azi candidat din nou la funcția de edil-șef, face dezvăluiri rușinoase. Administrația Fritz a reușit absorbția a numai 42% din fondurile europene aferente proiectelor pe care Robu le-a lăsat scrise și aprobate deja de ADR Vest.

Fostul edil acuză că e cea mai slabă rată de absorbție din țară!

Doar 42% este absorbția fondurilor europene reușită de Administrația Fritz, pe cele 39 de proiecte gestionate de Primărie, proiecte preluate toate de la Administrația Robu! Asta înseamnă sute de milioane lei pierderi de fonduri, stimați concitadini!

Numărul proiectelor având Primăria titular este 42, dar consider că absorbția relevantă e cea fără cele 3 proiecte de achiziție tramvaie, întrucât în cazul lor dl Fritz n-a avut chiar nimic de făcut decât să recepționeze tramvaiele și să se pozeze cu ele!

De departe cea mai slabă absorbție din țară!

Notă: Pentru cei ce nu pot crede cifrele date de mine și încă se lasă manipulați și îl susțin pe acest șarlatan -șarlatan în sensul cel mai propriu al termenului!-, dar de fapt pentru oricine vrea detalii, postez în primele 5 comentarii tabelul cu toate detaliile pentru toate cele 39 de proiecte!

Nu mai susțineți un asemenea personaj, oameni buni!

Related posts

BOMBA ZILEI Premierul Florin Cîtu a făcut pușcărie în SUA

Mădălina Staicu

ANI l-a trimis în judecată pe Virgil Musta: Medicul și-a tras contract cu clinica sa privată pentru a trimite acolo pacienții care veneau cu COVID la Infecțioase

Mădălina Staicu

Prognoza meteo excelentă: Vremea se încălzește de 1 Decembrie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: