Actualitate Administrație Cultură Featured Sănătate

Robu COMENTEAZĂ doar ce îi convine – TĂCERE pe demisiile lui Caramitru și Gafencu de la ATCCE: Nu comentez

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, refuză să comenteze demisiile din Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană. Mihai Gafencu, un reputat medic din Timișoara, și celebrul actor Ion Caramitru, au renunțat la funcțiile din board-ul de conducere. Robu spune că a discutat cu Caramitru la telefon, însă nu i s-a părut că retragerea acestuia ascunde vreun semn de ranchiună. Gafencu însă a plecat cu surle și trâmbițe, criticând modul în care sunt alocații banii în ATCCE, dar și scandalurile publice în care e implicată asociația.

„E dreptul dânsului, nici nu am ştiut că s-a retras. Am explicat la acea şedinţă (n.r. şedinţa board-ului de conducere al TM 2021), era evident că totul era stabilit între membrii, au fost şase voturi la două. Nu mai vreau să comentez. Decizia e fermă, viitorul va arăta dacă e sortită eşecului. Nu comentez ce declară Gafencu. Nu ştiu ce semnal dă Gafencu. Pe mine mă interesează să meargă mai departe proiectul. Trebuie înţeles că acesta nu este proiectul unei asociaţii ci al Timişoarei, ei sunt doar un instrument pentru funcţionarea proiectului”, a declarat Robu despre demisia lui Gafencu, potrivit deBanat.ro.

Foto: Pressalert.ro.

Related posts

Zi de FOC pentru România: primul TUR al alegerilor prezidențiale/ Prezența la ora 16

Mădălina Staicu

Atenție, timișoreni! Traseele mijloacelor de transport în comun se modifică în 16 decembrie

Mădălina Staicu

Candidatul USR la Primăria Timișoara SFIDEAZĂ legea și îl acuză pe Robu: Samuel Fritz vrea să strângă semnături fără acordul DSP

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: