Actualitate

Robu a EXPLODAT după decizia judecătorilor: Rușine presei TONOMAT

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a izbucnit din cauza deciziei judecătorilor din Timișoara, de a trimite în judecată dosarul retrocedărilor. În stilul caracteristic, Robu ceartă presa, pe care o numește tonomat. Motivul? Robu e acuzat de vânzarea a două imobile, de altfel extrem de mici și lipsite de valoare, în vreme ce întregul dosar vizează sute de case. Nervii lui Robu sunt însă generați de faptul că prin trimiterea în judecată nu mai îndeplinește criteriile de integritate în politică.

„ADEVĂRUL ADEVĂRAT ÎN CEEA CE MĂ PRIVEȘTE!RUȘINE PRESEI TONOMAT, CARE CONTINUĂ DEZINFORMAREA!Stimați timișoreni și compatrioți de pretutindeni,Astăzi s-a judecat la Camera Preliminară a Tribunalului Timiș solicitarea mea ca “dosarul caselor naționalizate” să fie retrimis la Procuratură / DNA, pentru mai multe motive, inclusiv acela că mie niciodată nu mi s-a luat nicio declarație de către Procuror, fiind lipsit, astfel, de dreptul la apărare încă din faza de cercetare.

Respingerea solicitării la Tribunal nu înseamnă automat trimiterea în judecată, pentru că am dreptul la contestație și abia Curtea de Apel va stabili dacă voi fi efectiv trimis în judecată sau nu!ACESTA ESTE ADEVĂRUL ADEVĂRAT! NICIDECUM CE APARE ÎN PRESĂ!Vă reamintesc, eu sunt în cauză acuzat NUMAI ȘI NUMAI pentru vânzarea a două maghernițe, foste magazii de lemne dintr-un fund de curte, locuințe sociale, fără terenul de sub ele sau de-alături, dintr-o zonă periferică, fără legătură cu așa-numitele “case naționalizate din zona centrală vândute unor clanuri și persoane suspuse” și implicit fără legătură cu prejudiciul de milioane de euro despre care se vorbește conex vânzării acestora!Puteți vedea cele două locuințe vândute cu semnătura mea -nu de către mine, nu la ordinul meu, ci de către o Comisie din care eu nici măcar n-am făcut parte!- în pozele atașate, și încă așa cum se prezintă ele după ce amărâții care le-au cumpărat le-au aranjat! Inițial, ele n-au avut nici apă, nici curent, nici canalizare, nici baie!!!

ESTE DREPTATE, în aceste condiții, să fiu eu de trei ani încoace terfelit în halul în care sunt, prin modul în care se prezintă lucrurile de către un procuror evident abuziv în raport cu mine și de către o presă mizerabilă, plătită de politicieni la fel de mizerabili, fără conștiință, fără valoare, care n-au făcut nimic bun în viața lor și care tot ce arată că știu este să-i împroaște cu noroi pe cei ce au făcut, pe cei corecți și cinstiți 100%, dedicați 100% interesului public, ca mine? ESTE DREPTATE?!P.S.(1) Știți la cât sunt evaluate cele două maghernițe și cât este, în consecință, prejudiciul ce mi se impută mie, pentru care mi s-a pus sechestru pe ambele apartamente -unul cu 3 camere, unul cu 4 camere- pe care le dețin? La 70.000 euro! Ați citit bine! 70.000 euro, două maghernițe dintr-un fund de curte! Două maghernițe, puse pe picior de egalitate cu cele două apartamente ale mele! DREPTATE, NU?!(2) Acuza este de foloase necuvenite NU PENTRU MINE -deci nu o acuzație de corupție a mea!-, ci de foloase necuvenite pentru acei amărâți care au cumpărat cele două locuințe „, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

Mutare FULGER la șefia IPJ Timiș: Alin Petecel pleacă la șefia IPJ Dolj, Dan Stoicănescu preia conducerea

Mădălina Staicu

BOIERIE la Consiliul Județean Timiș: salariile angajaților CRESC pe final de an

Mădălina Staicu

Candidatul USR la Primăria Timișoara îl URECHEAZĂ pe Robu din cauza centurii de sud: Timișoara merită mai mult decât #csfncsf

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: