Actualitate Administrație Featured Politică

Robu a EXPLODAT după anunțul lui Fritz privind eșalonarea datoriilor Pinocchio e în continuare PRIMARUL CU ZERO PROIECTE

Nicolae Robu a explodat după ce Dominic Fritz a anunțat că a rezolvat eșalonarea datoriilor Colterm căre E.on. Robu spune că în mandatul său, E.ON mergea pe încredere și accepta păsuirea de la plată printr-o simplă discuție telefonică. Robu conchide că Fritz e un mincinos.

„Am citit cu stupoare noile minciuni ale singurului Primar în afara legii din România, Primarul Timișoarei, Pinocchio Samuel Fritz. Din nou acest impostor care nu înțelege nimic din administrație -el este politruc get-beget, exact cum erau activiștii PCR în comunism, cum ar putea să înțeleagă?!- se dă “erou”, cu “isprava” că, în urma consultanței Băncii Mondiale, a convenit cu eon gaz plata eșalonată a datoriilor COLTERM! Păi asta am făcut eu nonstop timp de 8 ani, am plătit mereu eșalonat, pt că datoriile COLTERM la data când eu am devenit Primar au fost uriașe!

Numai că eu nu m-am plâns și nu am făcut propagandă! În mine eon avea încredere și a fost suficient să trimit câte un sms cu angajamentul de eșalonare și se accepta, NICIODATĂ, cu mine ca Primar, timișorenii nerămânând nici măcar o zi fără apă caldă și căldură!

Eu n-am plătit 1 milion la Banca Mondială să-mi mijlocească eșalonarea și nici amendă 20 milioane euro!Chiar credeți că noi, timișorenii am uitat de acea amendă care va trebui plătită, oricât v-ați lovi dv cu cărămida-n piept că dv nu vi se aplică legea în România, întrucât că sunteți “neamț”!

Vi se va aplica și pt asta și pt conflictele de interese de care vâ faceți vinovat -trei la număr, până acum!- și pt tot jaful pe care deja l-ați făcut pe bugetul local și, nu uitați: PT CĂ SUNTEȚI PRIMAR ÎN AFARA LEGII ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE, în urma unor DECLARAȚII ÎN FALS ȘI A UZULUI DE FALS! Pt toate veți plăti! Și dv și Prefectul ce vă protejează și întreaga șleahtă, pt că ROMÂNIA NU E COLONIE A NUMĂNUI, cum o tratați dv și grupul de factură mafiotă ce vă este în spate!

Stimați timișoreni, acest personaj, care cu o viclenie neimaginabilă v-a păcălit să-i dați votul, cu ajutorul mașinăriei lui de propagandă nemaiîntâlnită în România, încearcă disperat, prin aceste noi lamentări și acuze de “greaua moștenire” să distragă atenția de la faptul că NU FACE NIMIC pt oraș, NU ARE NICIUN PROIECT, tot ce vedeți că se mai întâmplă încă în oraș fiind proiecte preluate de la mine, pe care n-a mai putut să le anuleze, în stadiile procedurale și fizice în care erau ajunse, duse de mine, deși a încercat din răsputeri!

Pinocchio e în continuare PRIMARUL CU ZERO PROIECTE, cel mai mare mincinos dintre toate personajele pe care le-am văzut pe scena politică românească din Decembrie 1989 până în prezent!”, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

Senatoarea PNL Timiș Alina Gorghiu amenință USR cu scăderea în sondaje: Votarea moțiunii PSD ar fi un dezastru

Mădălina Staicu

Robu a EXPLODAT după ce nu a fost votat nici măcar de vecinii din Soarelui: Eu m-am purtat civilizat cu toată lumea

Mădălina Staicu

IREAL Premierul Florin Cîțu TAIE sporul acordat de ministrul Cîțu în prefecturi: bugetarii rămân fără tichete de vacanță

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: