Actualitate Featured Timp liber

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara. La Retro Parada vei descoperi 10 mașini de colecție, iar în cadrul Florall – Festivalul Artei Florale sunt pregătite aranjamente realizate din mii de flori. În Iulius Town am pregătit și provocări pentru copii: la Caravana Dințișorului își pot învinge teama de stomatolog, iar la Teatrul de Păpuși vor afla povestea fraților „Hänsel și Gretel”.

Un model de Buick din anul 1925un Bentley din 1934un Mercedes din 1939Citroen din 1923 sunt o parte dintre autovehiculele de colecție pe care le poți vedea în acest weekend la Iulius Town. Retro Parada revine sâmbătă, 18 maicu 10 modele de mașiniexpuse în Iulius Gardens, în zona platoului Emag, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Iulius Gardens găzduiește în acest weekend a doua ediție a Florall – Festivalul Artei Florale, unde sunt expuse aranjamente din mii de flori. Printre cele mai spectaculoase instalații pe care le poți vedea se numără: tunelul tridimensional realizat din mii de flori, dar și podul florilor românești. În cadrul Florall au loc și ateliere pentru copii și adulțifacepainting cu tematică florală, sesiuni demonstrative susținute de peste 20 de artiști floriștimomente artistice, dar și surprize muzicale. Programul complet poate fi consultat pe site-ul Iulius Town Timișoara.

Caravana Dințișorului a ajuns la cea de-a X-a ediție, iar duminicăde la ora 11.00, îi așteaptă pe copii în Iulius Town Timișoara, pe Aleea My Town, aflată în proximitatea restaurantului Daily. Cei mici vor învăța prin joacă de ce este importantă igiena orală, iar prin ateliere creative își vor învinge frica de stomatolog. Caravana Dințișorul este organizată de Timisoara Dental Students Association.

Tot duminică, pe scena din Iulius Gardens, va avea loc Teatrul de Păpușide la ora 11.00, unde cei mici vor afla povestea fraților „Hänsel și Gretel”. 

Related posts

Timişoara Saracens, o nouă confirmare pentru sezonul viitor

focustim

Ca și cum nu ar fi aliați în administrația local! PNL acuză că guvernarea locală a USR Timiș e un dezastru economic

Mădălina Staicu

La un pas de DEZASTRU: Un tren încărcat cu motorină, care circula pe ruta București – Timișoara a deraiat

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: