Actualitate Administrație Featured

Reabilitarea Cinematografului Studio, în linie dreaptă: Fritz speră să primească bani de la guvern

Administrația Fritz anunță că a finalizat procedura de achiziție a lucrărilor de execuție pentru Cinematograful Studio.Contractul a fost câștigat de AUDIOTECH  MULTIMEDIA GROUP S.R.L și MIST LIDER CONSTRUCT S.R.L. Investiția se ridică la 17 milioane de lei, iar lucrările vor dura 18 luni. Pe scurt, cinematograful ca funcționa ca o casă de arte, unde domeniul de activitate principal va fi cinematografia. Aici, vor fi prezentate în mare parte producții europene , independente, ale caselor de artă sau de autor. Tot în cadrul cinematografului vor avea loc activități conexe celor artistice, precum cele de jurnalism sau creație.

„Lucrările vor începe cu bani de la bugetul local, dar sperăm că vom convinge Ministerul Culturii să finanțeze și acest obiectiv din suma alocată programului Capitală Europeană a Culturii” a declarat, marți, primarul Dominic Fritz.

Parteneriatul constiuit pentru reabilitare e format din Primăria Timișoara (proprietarul cinematografului), Institutul Francez din România și Asociațiile Pelicula Culturală, MareleEcran, Documentor și Asociația Română a Filmului Independent (Timishort) Groupama Asigurări (finanțatorul proiectului de arhitectură care costă 150.000 euro).

Related posts

SCANDAL MONSTRU Un asistent medical de la Spitalul de Copii e ACUZAT că agresa mămici: Poliția aflat din presă

Mădălina Staicu

Revelație RUȘINOASĂ: Primăria Timișoara caută pază pentru școli după ce o fată de 7 ani a fost agresată sexual

Mădălina Staicu

JOS PĂLĂRIA: nicio persoană, din peste 2.000 verificate, NU a încălcat izolarea la domiciliu în Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: