Actualitate Administrație Featured

Rază de soare în plină PANDEMIE: Călin Dobra anunță că drumul Timișoara – Moșnița Nouă are constructor

Drumul Timișoara – Moșnița Nouă are constructor, a anunțat, astăzi, șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Acesta spune că deși licitația a fost câștigată, încă se pot depune contestații, însă speră să nu fie cazul. Proiectul lărgirii la 4 benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592 costă nu mai puțun de 30 de milioane de lei, iar banii se alocă din bugetul Consiliului Judetean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Am promis. S-a întârziat. M-ați criticat. Am insistat. Am reușit! Drumul Timișoara – Moșnița Nouă, una dintre cele mai aglomerate șosele, în zilele obișnuite, are, în sfârșit, constructor! Și sper ca lucrurile să rămână așa.

Suntem în ultimele zile în care se mai pot depune contestații. Îmi doresc, însă, ca firmele implicate să înțeleagă importanța acestui proiect pentru comunitate, să dea dovadă de respect și profesionalism. Urmează ordinul de începere a lucrărilor, în cel mai scurt timp posibil!

Proiectul lărgirii la 4 benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Judetean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările ar trebui să fie gata în 9 luni de la deschiderea șantierului.

Nu a fost nicio zi, chiar și în această nebunie generată de Coronavirus, în care să nu fiu întrebat de drumul Timișoara – Moșnița Nouă. Veștile bune trebuie să circule!”, scrie Dobra pe Facebook.

Related posts

Senatoarea PNL Timiș Alina Gorghiu, ieșire SHOW: Daniel Suciu, un grădinar la Interne

Mădălina Staicu

VIDEO Prefectul județului Timiș a CITIT de pe foaie restricțiile impuse prin decretarea stării de urgență

Mădălina Staicu

Medicul Virgil Musta SPULBERĂ obligativitatea IZOLĂRII: Problema este că nu cred că toată lumea trebuie să stea în izolare

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: