Actualitate Featured Sănătate

Raed Arafat RĂSPUNDE la cea mai arzătoare întrebare: VOR FI sau nu DISCRIMINAȚI românii care nu se vaccinează

Șeful DSU vine cu precizări în contextul în care tot mai multe țări introduc restricții pentru cei care nu se vaccinează. Cel mai probabil din acest an, cei care nu pot face dovada că s-au vaccinat împotriva COVID-19 nu vor mai putea călători cu avionul și nu vor mai avea acces în alte țări. În România însă nu se pune problema de măsuri împotriva celor care refuză vaccinul, dă asigurări Arafat.

„Alte țări au sau încearcă să implementeze astfel de măsuri. Noi nu prevedem să segregăm sau să diferențiem persoanele vaccinate față de cele nevaccinate. Cel care se vaccinează, în primul rând se protejează pe el și la un număr mare de vaccinați îi protejăm și pe cei din jur. Cel care nu se vaccinează își asumă clar că la un anumit moment se va supune unui risc mult mai mare, acceptă faptul că este expus să facă poate boala în forma mai gravă, să ajungă la spital, poate să rămână cu sechele sau poate chiar să își piardă viață”, a declarat Raed Arafat.

Related posts

Examenul de Bacalaureat se schimbă radical: Rectorul UVT anunță că elevii vor trebui să demonstreze că au gândire critică

Mădălina Staicu

4.989 cazuri NOI de coronavirus din peste 40.000 de teste/ HARTA infectărilor pe județe

Mădălina Staicu

Dumbrăvița mai bate un RECORD la infectări: rata a sărit de 55 la mia de locuitori

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: