Actualitate Administrație Featured Politică

PSD Timiș intră LA RUPERE după un nou episod din scandalul USR – PNL: Nica nu poate depăși nivelul unui politician de ligă mică

Sigla PSD

Alin Nica a dovedit astăzi că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică, anunță PSD Timiș, într-o reacție fulger la anunțul făcut de șeful PNL Timiș și al CJ Timiș, Alin Nica, privind amânarea învestirii în funcție a vicepreședinților CJ Timiș.

„Cel care în față se străduiește să zâmbească și să promită iar în spate face manevre, din păcate, unele proaste și total în defavoarea cetățenilor care au votat schimbarea. Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județul Timiș l-a orbit pur și simplu pe Nica. 

Este absolut iresponsabil ca la două luni de la câștigarea alegerilor să nu finalizezi numirea vicepreședinților alături de care să conduci județul. Cine să mai creadă că zâmbetele și strângerile de mână sunt sincere? Declarațiile de bune intenții au sfârșit într-un total eșec, după ce proiectul de numire a vicepreședinților CJT, așteptat să fie discutat la plenul de astăzi, a fost amânat. Considerăm că iresponsabilitatea liderului PNL este dublată de incompetență și de incapacitatea de a lua decizii clare și asumate. 

Domnule președinte Alin Nica, administrația înseamnă răspundere și angajament, înseamnă muncă în folosul oamenilor, pentru asta ați fost votat. Jocul acesta pe care îl jucați de două luni poate fi numit teatru ieftin. Nu puteți convinge lumea că sunteți un lider serios. Politica nu se face seara la terasă sau dimineața la cafea, cu declarații prietenoase pe facebook dar cu lipsă de decizie și de asumare. 

Toate acestea sunt valabile și pentru reprezentanții USR. Până acum și unii și alții ați demonstrat că vă pasă doar de interesele voastre, de a pune mâna pe niște funcții și de a arăta care iese mai câștigat după aceste negocieri. Dacă vă mai încordați mult mușchii, riscați să faceți febră musculară. Timișenii nu merită acest spectacol politic de slabă calitate. Timișul și Timișoara au nevoie de administrații serioase și de conducători responsabili și asumați. Din respect pentru cetățeni ar trebui să terminați cu jocul și să începeți să lucrați”, transmite PSD.

Related posts

Decizie de ULTIMĂ ORĂ – Ludovic Orban merge în Parlament cu același cabinet de miniștri

Mădălina Staicu

Surpriză de proporţii pentru fanii James Bond! Cine va fi noul agent 007

focustim

Prioritate pe banii timișorenilor: schimbare de GARDEROBĂ la Poliția Locală

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: