Actualitate Featured Politică

PSD Timiș a prezentat PLANUL: De ce Timișul TREBUIE să meargă cu Dobra

PSD Timiș și-a prezentat planul de guvernare locală sintetizat sub sloganul „Timișul merge cu Dobra. Așa dezvoltăm Timișul împreună!” . O listă cu proiectele implementate de Călin Dobra la șefia CJ Timiș, dar și cu planurile de viitor pentru al doilea mandat a fost prezentată astăzi de șeful CJ Timiș, Călin Dobra, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, și Sorin Grindeanu, prim – vicepreședinte PSD. Iată ce au declarat cei trei, conform debanat.ro.

„O spun din nou, Timişul are nevoie de continuitate la consiliul judetean. Vreau să ofer, la fel ca până acum, toată experienţa mea administrativă ca toate proiectele începute să fie finalizate. Vreau să vă mulţumesc pentru susţinerea voastră, dar şi pentru critici, atunci când a fost cazul. Sunt hotărât să fac administraţie de top încă patru ani la conducerea Consiliului Judeţean Timiş. Am intrat în luptă să câştig, de aceea sunt mândru că Timişul merge cu Dobra”, a spus Călin Dobra.

Alături de el s-au aflat colegii săi, care vor intra în cursă pe listele partidului, pentru un post de consilier judeţean, dar şi mai mulţi fruntaşi ai partidului.

„Ne aflăm la patru ani de zile de când au fost ultimele alegeri locale. Spuneam că în Timiş cîştigi cel mai greu voturile şi le pierzi cel mai uşor. În 2016, veneam cu o echipă de tineri, care doreau reforma clasei politice, atunci am câştiga. Atunci la PNL candida Alin Popoviciu, excentricul Alin Popoviciu, era vârful de lance. După ce am câştigat s-au demarat mai multe proiecte, centura Timişoara a fost semnată în acea perioadă. La şase luni de zile a venit acea oportunitate ca Sorin Grindeanu să fie desemnat premier. S-a semnat centura, Sala Polivalentă, s-a licitat stadionul, sunt multe investiţii care au fost preluate, lărgiri de drumuri la patru benzi.

Dar au venit şi greşeli, nu neapărat ale noastre, ci ale partidului în raport cu filiala noastră, pe care trebuie să le asumăm. A venit demiterea guvernului, izolarea celor care l-au susţinut în acesa perioadă guvernul, iar acest lucru l-am decontat în Timiş. Ulterior, au înţeles că au greşit şi partidul ne-a recuperat pe fiecare dintre noi, poate prea târziu, iar ultimul a fost ales prim-vicepreşedinte, Sorin Grindeanu. PSD a înţeles, am înţeles şi noi ce am început în 2018, să propunem nişte candidaţi integri, fără nicio pată. Şi dacă de la început ar fi existat o vulnerabilitate a oricărui candidat al nostru, ar fi scos-o în faţă contracandidaţii noştri”, a declarat Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, dar şi preşedinte al filialei locale a partidului.

Şi Sorin Grindeanu, proaspăt numit prim-vicepreşedinte la nivel naţional al PSD, îşi arată, la rândul său, susţinerea pentru planul Dobra.

„Noi venim pe Timișoara cu Voichița Lăzureanu, cea care ne-a făcut mândri că suntem timișoreni. Călin arată că este cel mai bun candidat, știe administrație, știe ce are de făcut, știe în ce stadiu se află proiectele în județul Timiș și trebuie să continue. Și Călin va continua. Pentru alegerea președintelui la Consiliul Judeţean este vot uninominal. Noi venim cu un om profesionist, știe ce are de făcut. Călin Dobra vs o siglă. În 27 septembrie votați Călin Dobra – este cel mai bun candidat, votați listele PSD la consiliul Judeţean, faceți alegerea sănătoasă pentru Timișoara și aceea nu este decât Voichița Lăzureanu și listele propuse de noi pentru CL”.

Related posts

4.013 NOI cazuri de coronavirus în România: 721 de infectați, la ATI

Mădălina Staicu

Primarul din Șag demască o GAFĂ URIAȘĂ marca ISU: Mesaj RO-ALERT de avertizare, cu date complet eronate

Mădălina Staicu

HAOS generat de alegeri și deschiderea școlilor: RECORD ABSOLUT 2.958 de cazuri NOI de coronavirus în România

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: