Actualitate Administrație Featured Politică

Proiect PNL în CLT: Adrian Orza devine Cetățean de Onoare și o stradă îi va purta numele

Proiect al PNL în CL Timișoara. O stradă va purta numele lui Adrian Orza, anunță viceprimarul liberal Cosmin Tabără, care spune și că Orza va deveni Cetățean de Onoare al Timișoarei.

„Adrian Orza va rămâne o persoană marcantă a politicii timișorene de după 1989. A fost viceprimar pentru 12 ani, dar mai mult decât atât, a fost un OM care cunoștea administrație, politică. Iubea Timișoara, sportul, oamenii. Avea principii.A plecat dintre noi mult prea devreme, dar în memoria orașului va rămâne, fiind primul consilier care și-a câștigat acest statut prin vot, fără a face parte din lista vreunui partid politic.Acestea sunt doar câteva aspecte care ne-au făcut, pe noi, grupul consilierilor PNL, să inițiem un proiect de HCL, împreună cu grupul consilierilor PSD, prin care să-i conferim titlul de Cetățean de Onoare a Timișoarei.Mai mult decât atât, voi propune ca o stradă din Timișoara să poarte numele fostului viceprimar”, Adrian Orza, a scris Tabără pe Facebook.

Related posts

NOAPTE ALBĂ pentru pompierii din Timiș: două case și o mașină au ars

Mădălina Staicu

DOAR 3682 de TESTE de coronavirus în ultimele 24 de ore: 166 cazuri NOI

Mădălina Staicu

JENANT Plecat cu CIRC din PNL și executat în PLUS, Marian Vasile îl susține pe Alin Nica, în cursa pentru șefia CJ Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: