Actualitate Administrație Featured Timp liber

Program COMPLET – 1 Decembrie, cu paradă militară, deschiderea târgului de Crăciun, concerte de muzică populară și Holograf

1 Decembrie

1 Decembrie, ziua Marii Uniri, se anunță o zi specială, plină de evenimente la Timișoara. Primăria Timișoara și Prefectura Timiș au pregătit un program variat, din care nu vor lipsi concertele, parada militară, dar și deschiderea târgului de Crăciun și pornirea iluminatului festiv. Mai jos, vă prezentă programul complet pentru mâine, 1 Decembrie.

Programul de Ziua Națională a României începe de la ora 8.30, cu o ceremonie militară și depunere de coroane la Monumentul Eroilor Neamului din Calea Șagului. Depuneri de coroane au loc și de la ora 10, la Monumentul Ostașului Necunoscut din Parcul Central.

La ora 12.35, pe bulevadrul Take Ionescu, va începe defilarea detaşamentelor şi a tehnicii Ministerului Apărării Naționale, ale Ministerului Afacerilor Interne, ale Serviciului Român de Informații, ale Penitenciarului Timișoara, și ale Direcției Poliția Locală a Municipiului Timișoara.

Conform Primăriei Timișoara, între orele 16.00 – 19.00 iubitorii muzicii populare se vor putea bucura de prezenţa Ansamblului  ,,Ghiocelul” al Casei de Cultură “Ionel Sipos” din  Giroc şi a interpreţilor Mariana Zota, Monalisa şi Radu Sufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur (Dirijor  prof. Adrian Safta, coregrafi  Victor Jicheran şi Ionel Sipos), dar şi de momente coregrafice inedite pregătite de către dansatorii Ansamblului ,,Timişul” al Casei de Cultură a municipiului Timişoara, coregrafia fiind semnată de către Toma Frentescu şi Maria Dudău.

De asemenea, Ansamblul Timişul, sub bagheta dirijorului Deian Galetin, ne va însoţi prin mai multe zone etnofolclorice alături de Olguţa Berbec, Robert Tarnăveanu, Stana Stepanescu, Petrică Miulescu Irimică, Doriana Talpeş şi Dumitru Stoicănescu.

Program 1 Decembrie:

16:00 Ansamblul  ,,Ghiocelul” din Giroc şi soliştii Mariana Zota, Monalisa şi Radu Sufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur

17:00 Ansamblul  ,,Timişul’’ şi soliştii Robert Tărnaveanu, Doriana Talpeş, Dumitru Stoicanescu

 18.00 Aprinderea iluminatului festiv de sărbători

18:15 Ansamblul  ,,Timişul’’ şi soliştii Olguţa Berbec, Petrică Miulescu Irimica, Stana Stepanescu

19:15 Dragoş Modovan

20:00 Mira

21: 00 Holograf

22:00 Foc de artificii

Related posts

972 de morți de coronavirus în România: autoritățile tot nu fac autopsii

Mădălina Staicu

BOMBA ZILEI: Culiță Chiș contestă noua Organigramă care îl lasă fără funcția de șef

Mădălina Staicu

TRAFIC ÎNCHIS pe Ciprian Porumbesc, între bv. C. Brâncoveanu și Piața Nicolae Bălcescu: cum se deviază liniile STPT

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: