Actualitate Eveniment Featured Meteo

PROGNOZA meteo pe patru săptămâni: vreme MAI CALDĂ decât media anuală: exces de precipitații

meteo

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea va fi mai caldă decât media pentru această perioadă, însă sunt așteptate și precipitații excedentare în săptămâna 17 – 24 august.

Săptămâna 10 – 17 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile sudice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, deficit ce va fi local mai accentuat în regiunile sudice, centrale și nordice.

Săptămâna 17 – 24 august

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și la munte.

Săptămâna 24 – 31 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru
acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată țara.

(sursa: Mediafax)

Related posts

RIDICOL – Nicolae Robu a anunțat că a dat ORDIN să se spele străzile, când prognoza meteo anunța ploi

Mădălina Staicu

NEBUNIE Ce arsenal a găsit Poliția din Timișoara la irakianul care producea ILEGAL arme

Mădălina Staicu

DOAR 3682 de TESTE de coronavirus în ultimele 24 de ore: 166 cazuri NOI

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: