Actualitate Administrație Featured

Profitați de weekendul în secolul XXI – Primăria continuă tăierile de cabluri aeriene pe Cluj – Arieș, de luni !

Dacă locuiți în zona Cluj – Arieș și ați așteptat weekendul să vă relaxați sau din contră să trageți tare pentru vreun proiect, e bine să știți că sunt ultimele zile în care vă bucurați de condiții de secolul XXI. Și asta pentru că administrația Fritz se pune iar pe tăiat cabluri.

Luni, 3 aprilie, de la ora 22,00, Primăria Municipiului Timișoara va continua acțiunile de eliminare a cablurilor amplasate aerian, pe tronsonul Cluj – Arieș. Menționăm că operatorii au fost înștiințați, de-a lungul ultimilor ani, atât la ședințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor cât și prin notificări scrise, cu privire la obligativitatea dezafectării cablurilor aeriene și trecerii lor în subteran.

Acțiunea primăriei include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT. În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi reprogramată.

Reamintim că de la începutul anului s-a intervenit pe Calea Circumvalațiunii, Calea Aradului, Calea Sever Bocu și strada Amurgului.

În lunile care urmează, acțiunile de îndepărtare a cablurilor aeriene vor continua pe Calea Martirilor, Piața Consiliul Europei, Zona Piața 700 și străzile adiacente, Strada Sf. Apostoli Petru și Pavel și Calea Dorobanților.

Related posts

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută într-un nou sediu: taxele se vor plăti pe monden, la Iulius Mall

Mădălina Staicu

Bilanțul deceselor din România, UMFLAT iar cu zeci de morți reportați din trecut

Mădălina Staicu

Circulaţie îngreunată pe şoseaua Timişoara – Lugoj

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: