Sport

Primăvară încărcată pentru sportivii de la CS Șomo Kickboxing

Șapte competiții organizate în mai multe orașe din România și din străinătate au bifat în ultima perioadă tinerii sportivi timișoreni de la CS Șomo Kickboxing, cu un tot mai vizibil progres, rod al muncii prestate de antrenorul-coordonator Ludovic Somogyi.

La „Cupa Cetății”, ce a avut loc la Deva, au participat 17 practicanți ai stilului kickboxing de la clubul menționat. Pe primul loc s-au clasat Maia Lala, Raul Petrică, Ioana Mihalache, Michelle Lancea, Jessica Ban, George Drăghici, George Mihalache, Alexandru Tuță, Dani Zeithammel, Răzvan Bordeianu, Cristi Sicoe și David Miculicean (victorie prin neprezentarea adversarului). Micuțul Eric (6 ani) a făcut meci egal, iar colegii săi Alex Kiss, Mario Uzun și Robert Raculescu s-au clasat pe poziția secundă.

A urmat Cupa Europeană de la Sarajevo (WAKO Europe Kickboxing), cu patru zile pline de suspans, emoții și multă adrenalină. Aici a fost rândul unor sportivi mai experimentați de la CS Șomo Kickboxing să urce în ring și să performeze la nivel înalt. Raul Chețe a cucerit medalia de aur, Dean Coja a luat-o pe cea de argint, Alex Marton și Eduard Gheorghe s-au întors acasă cu bronz, în timp ce Bogdan Lința a fost eliminat în faza sferturilor de finală, fiind distribuit în cea mai grea categorie, cu 11 luptători.

Patru sportivi de la CS Șomo Kickboxing au trecut apoi Dunărea pentru un seminar de patru zile cu legende ale acestui sport organizat în Bulgaria. Semmy Schilt, Ernesto Hoost, Albert Kraus, Andy Souwer și Francisco Filho i-au instruit acolo pe Cedomir Seculici, Alin Linu, Roland Edu și Ralph Pǎtru.

Mai aproape de casă, la „Cupa Moșnița Nouă”, sportivi mai tineri ai structurii sportive din capitala Banatului au debutat cu succes în ringul de box. Cu pasiune și cu mult efort, ei își fac tot mai mult simțită prezența și promit să continue la un nivel ridicat și să își îmbunătățească performanțele din ring.

Colegii lor mai mari au participat ulterior la Campionatul Național de Kickboxing la Ring K1 și la Cupa României la Tatami, organizate la Bistrița de Federația Română de Arte Marțiale de Contact. În Ardeal, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au urcat Raul Chete, Răzvan Mandache, Dani Zeithammel, Eduard Gheorghe și Dean Coja, iar pe poziția secundă au încheiat Alex Marton, Bogdan Lința și Maia Guiu.

„BFC4”, gală de box organizată recent la sala „Constantin Jude” de campionul mondial la profesioniști Flavius Biea, i-a avut printre participanți pe Ciprian Sofian și Daniel Muțiu. Primul, încadrat la categoria 59 de kilograme, s-a impus prin KO în prima repriză în fața bulgarului Yanko Naydenov. Muțiu a fost învins de un alt bulgar, Stefan Laskev, la categoria 57 de kilograme.

În fine, la „Gala Transilvania Mix Kombat”, de la Bistrța, Bogdan Takacs, legitimat și el la CS Șomo Kickboxing, s-a înclinat la puncte, prin decizia arbitrilor, în fața localnicului Paul Danci.

Related posts

Marșul Eroilor, organizat de suporterii Poli, a ajuns la ediția 18! Are loc pe 16 decembrie și se încheie cu concert!

Mădălina Staicu

Prima despărţire a iernii la ASU Politehnica Timişoara

focustim

„Leii” din Banat, debut pe teren propriu în noua ediţie a Ligii Naţionale. Dragan Petricevic: „Nu ne putem gândi nici măcar la litera R din cuvântul relaxare”

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: