Actualitate Extern Politică

Primăvară 2020 – Robu începe DEFILAREA cu …traseiști: primul pe listă, Claudiu Coman, care anunță PICANTERII din PSD

E oficial, PNL Timiș începe să defileze cu traseiștii racolați de la PSD. Șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, a deschis poarta pentru membrii partidului pe care până nu demult îl numea ‘ciuma roșie’, și dă asigurări că e deschis unor transferuri, însă că acestea vor fi făcute pe sprânceană și doar ….pe o rezonanță de valori! Prima achiziție prezentată e Claudiu Coman, primarul PSD din Sânandrei, care vrea să candideze din partea PNL pentru că are principii și nu se mai regăsește în PSD. Bine, nemulțumirea lui Coman nu e atât de mare încât plece acum din PSD,, pentru că asta l-ar costa mandatul de primar. Apartenența la PSD nu a fost însă o piedică în calea lui Coman, care s-a afișat astăzi în conferință cu Robu și a dat din casă detalii picante despre pesediștii cu care …încă e coleg!

„Sunt la al doilea mandat de primar. Prima dată am candidat pe listele USL, în 2012, iar apoi din partea PSD. Sunt un om care am demonstrat că dacă am ceva de spus, mereu am spus. Cu siguranță s-a greșit foarte mult, totul a început cu ordonanța care a scos oamenii în stradă. M-aș fi așteptat ca la acest congres al PSD să fi avut o concurență de bun augur. Așteptam un om cu o anumită viziune, ținută, mi-aș fi dorit ca Sorin Grindeanu să fie președintele PSD. S-a și negociat, discutat, dar nu s-a găsit forța necesară să se realizeze acest lucru. Nu-mi dau demisia din PSD, știți că în această situație este și primarul de la Variaș. L-am sunat și pe Alfred Simonis (n.r. președintele PSD Timiș) să îi spun că nu mai candidez din partea PSD”, a afirmat Claudiu Coman, citat de Pressalert.ro.

Foto: Ziua de Vest

Related posts

BREAKING NEWS – Decretul INTEGRAL emis de Klaus Iohannis – Prețurile alimentelor, medicamentelor, ale carburanților și ale gazelor pot fi plafonate

Mădălina Staicu

BĂTAIE de JOC: în plină stare de urgență, Robu a semnat trei contracte pentru construirea de fântâni arteziene

Mădălina Staicu

Achiziție pe timp de CRIZĂ, la Timișoara: 1.700 de umbreluțe colorate/ Robu s-a DEZLĂNȚUIT la presă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: