Actualitate Administrație Featured Timp liber

Primăria Timișoara se face de RUȘINE: Robu e OBLIGAT să închidă locurile de joacă pe care le-a deschis ILEGAL

Primăria Timișoara se face din rușine, fie din încăpățânare, fie din necunoaștere. Acum două zile, parcurile din oraș au fost deschise, cu tot cu locuri de joacă. Deschiderea spațiilor de joacă nu era însă permisă, așa cum nu e permisă nici în stare de alertă. Deși presa a sesizat acest lucru, primarul a mers mai departe cu decizia ilegală. Acum, locurile de joacă vor fi închise.

Iată ce scria Robu acum două zile, când încălca legea în mod voit.

„FĂRĂ EXCESE, STIMAȚI TIMIȘORENI!

De astăzi, am deschis parcurile și locurile de joacă în Timișoara. Am făcut-o, punctând mereu, că totul trebuie să se întâmple cu respectarea restricțiilor și recomandărilor naționale și locale în vigoare la ora actuală, respectiv pe viitor.

Ei bine, am verificat astăzi, în jurul orei 14, în jurul orei 18 și în jurul orei 20 câteva locații. Și… mă declar mulțumit. Niciunde nu am văzut stând aproape unii de alții mai mult de 2-3 persoane. Copiii alergau, se dădeau pe tobogane etc. fără a intra în contact unii cu alții. Niciunde nu s-au creat aglomerații, în adevăratul sens al cuvântului. DAR, NICI DEPARTE DE A SE CREA NU S-A FOST! ȘI ASTĂZI, A FOST DE-ABIA PRIMA ZI!

Fac apel la dv., stimați timișoreni, așa cum am făcut și când am anunțat aceste prime măsuri de relaxare și zi de zi de când a dat peste noi această cumplită pantemie: SĂ RESPECTĂM CU STRICTEȚE RESTRICȚIILE INSTITUITE! SĂ FIM RAȚIONALI! SĂ FIM ÎNȚELEPȚI! SĂ NE PURTĂM DE GRIJĂ FIECARE SIEȘI, SĂ NE AUTOPROTEJĂM, DAR SĂ PURTĂM DE GRIJĂ ȘI CELOR DIN JUR, SEMENILOR NOȘTRI, SĂ-I PROTEJĂM, FIE-NE EI APROPIAȚI, CUNOSCUȚI SAU NECUNOSCUȚI

Ca Primar responsabil ce pretind că sunt, nu mă eschivez de la a spune răspicat: DACĂ REGULILE NU VOR FI RESPECTATE, DACĂ SE VOR CREA AGLOMERAȚII, DACĂ NU SE VOR RESPECTA DISTANȚELE, ETC, ETC, nu voi ezita să promovez restricții adecvate! Înțelegeți, vă rog, cu toții: RĂUL NU A TRECUT!

Contez pe dv., contați pe mine!

Cu deosebită stimă,
PRIMARUL DV!”

Related posts

Alarmă falsă dată de o femeie la serviciul de urgenţă 112! Amenda primită şi mesajul reprezentanţilor ISU Timiş

focustim

Un CELEBRU fost procuror DNA, condamnat de instanță după ce a condus beat

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ 14.811 români diagnosticați cu coronavirus în România: 312 cazuri noi, 6.423 de români VINDECAȚI

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: