Actualitate Administrație Featured Politică Sănătate

Primăria Timișoara ALOCĂ 16 milioane de lei pentru aparatură NOUĂ la Victor Babeș/ Viceprimarul Diaconu: Nici o luptă nu se poate câștiga fără resurse

Este oficial – Primăria Timișoara alocă 16 milione de lei pentru Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Unitatea medicală a devenit vedetă în România după ce din mâinile medicilor de aici au ieșit peste 75% din românii bolnavi de coronavirus. Viceprimarul Dan Diaconu explică ce echipamente se vor cumpăra cu banii alocați.

„De acum suntem într-o singură luptă, una de durată. Fiecare cu instrumentele pe care le are la dispoziție. Lupta ta poate fi aceea că #staiacasa. Sau poate lupta ta este că mergi la muncă și ții în viață motoarele economiei. Lupta medicilor și a personalului medical, cea mai grea, este spre a ne ține în viață și a ne trata.

Nici o luptă nu se poate câștiga fără resurse. Ieri, în ședință online a Consiliului Local, am mai alocat, suplimentar, 16 milioane de lei pentru Spitalul Victor Babeș, în special, linia 0 a luptei, dar și pentru Spitalul Municipal din Timișoara, cei ce vor intra în război, aproape sigur, săptămâna viitoare.

13 milioane merg pe suplimentarea echipamentelor de menținere a vieții și terapie intensivă – paturi ATI, unitate mobilă de terapie intensivă, ventilatoare invazive șamd. la Spitalul Victor Babeș, pentru că trebuie să fim pregătiți.Câte 1,5 milioane merg către cele două spitale pentru echipamente de protecție, testare și materiale care să permită tratamentul. Nu e nici prima alocare (în această lună doar, alte 5 milioane au mers către Victor Babeș) și din păcate, nici ultima. La sfârșit, va fi bine, cu condiția ca fiecare să ne purtăm luptele noastre până la capăt”, scrie Dan Diaconu pe Facebook.

Related posts

Nicolae Robu se SPALĂ pe mâini de responsabilitate: NU primăria a decis să amplaseze spitalul de campanie în Blașcovici

Mădălina Staicu

BATJOCURĂ în stil Colterm: caloriferele timișorenilor NU sunt nici măcar călduțe

Mădălina Staicu

FABULOS – Nicolae Robu RENUNȚĂ la visul vieții sale: E rândul altora, al tinerilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: