Actualitate Economic Featured Politică

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat de când se distribuie tichetele pentru energie: Valoarea e de 700 de lei!

Sunt vești bune pentru pensionarii cu venituri extrem de mici. Tichetele pentru energie se vor distribui de la 1 februarie. Acestea vor putea fi folosite de beneficiari chiar de acasă cu ajutorul cititoarelor electronice pe care le-au primit poștașii.

„Tichetele în valoare de 700 de lei urmează a fi distribuite de la 1 februarie. Începând cu 20 februarie vor putea să facă plățile, iar aici apare chestiunea de noutate, este o facilitate cu care venim în sprijinul cetățenilor, plata se poate face la poștă sau la poștași cu ajutorul unor cititoare electronice”, a explicat premierul Nicolae Ciucă.

Distribuirea cardurilor de energie se va face prin Poșta Română. Patru milioane de români sunt pe listele de beneficiari întocmite de autorități.

Related posts

Detalii de culise: Alin Nica și Dănuț Groza au luat flit de la Lucian Bode: PNL nu vrea să le garanteze loc în Parlament

Mădălina Staicu

BÂLBELE costă! Sondaj CURS: PNL stagnează în preferințe, PSD vine tare din spate! USR se duce la vale

Mădălina Staicu

Medicii și asistentele vor fi OBLIGAȚI să se vaccineze sau să se testeze pe banii lor/ Proiectul de lege prevede desfacerea contractului de muncă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: