Actualitate Featured Sănătate

Premierul Cîțu anunță FACILITĂȚI SPECIALE pentru vaccinați

Premierul Florin Cîțu anunță că românii care se vaccinează vor avea parte de libertăți speciale. Acesta spune că aceștia vor avea acces special în restaurante, dar și că vor putea să stea la plajă fără să poarte mască. Mai mult, guvernul pregătește și evenimente speciale destinate vaccinaților.

„Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte în drumeție, dar putem să vorbim și de facilități pentru persoane vaccinate, putem să vorbim de restaurante care pot să ajungă la capacitate 100% pentru persoane vaccinate sau hoteluri pe litoral cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate și așa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în București și în Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune și putem deja să ne gândim la astfel de evenimente”, a mai spus șeful Guvernului.

Related posts

Se simt concendiile: rata de infectare din Timișoara continuă să scadă

Mădălina Staicu

CHEF cu 17 participanți, SPART de poliție la Giarmata: petrecăreții s-au ales și cu dosare penale

Mădălina Staicu

JAF în toiul nopții la Timișoara: CINCI bărbați mascați și înarmați cu un cuțit au intrat peste doi oameni în casă/ Poliția i-a prins

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: