Actualitate Administrație Featured Politică

Prefectul de Timiș a RĂBUFNIT la adresa șefilor de deconcentrate: Nu o să mai tolerez așa ceva

Liliana Onet

Prefectul Liliana Oneț a răbufnit la adresa șefilor de deconcentrate. Totul după ce, astăzi, la Prefectura Timiș, a avut loc prima ședință de colegiu prefectural din acest an. Oneț a observat că mai mulți șefi de deconcentrate lipsesc și nici măcar nu au trimis înlocuitori și nu au anunțat că nu vor putea veni la ședință.

„Observ că o parte dintre colegi au probleme importante și absentează de la aceste ședințe. Este ultima oară când voi tolera așa ceva. Voi face public numele reprezentanților instituțiilor publice care nu s-au prezentat la colegiul prefectural, nu au trimis înlocuitori și nici nu au sunat pentru a anunța că nu o să se prezinte. Instituțiile care absentează sunt: Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, Direcția Silvică Timișoara, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, Inspectoratul Județean în Construcții Timiș, OIR – POS DRU. Vreau să afle și presa că aceste instituții nu au trimis reprezentanți la colegiul prefectural. Nu o să mai tolerez așa ceva, sper să fie ultima dată când se va întâmpla acest lucru“, a spus Liliana Oneț, conform Pressalert.ro.

Related posts

ULTIMĂ ORĂ 692 de cazuri NOI de coronavirus în România: DOAR 7.331 de teste

Mădălina Staicu

BĂTAIE de joc: DOAR 5.231 de cazuri NOI de coronavirus în ziua de alegeri – NUMAI 17.000 de teste au fost făcute/ HARTĂ infectări

Mădălina Staicu

Focar de infecție la Spitalul CFR – PATRU pacienți infectați: o asistentă medicală a REFUZAT să poarte mască și s-a EXTERNAT!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: