Actualitate Administrație Featured Politică

POTOP de promisiuni: Robu anunță că face Aquapark lângă Gara de Nord

A fost în Mehala, mai apoi la Dudeștii Noi, dar de fapt a rămas pe foaie. Vorbim de proiectul care prevede construira unui aquapark la Timișoara sau în zonele din împrejurimi. Acum, cu 12 zile înainte de alegeri, Nicolae Robu, primar în funcție și candidat la un nou mandat de edil -șef anunță că va construi un aquapark în Timișoara. E vorba de o investiție care ar urma să fie amenajată pe 6-7 hectare în zona Gării de Nord, în locul unor clădiri ale depoului. Aquaparkul va avea nouă bazine cu diverse funcțiuni. În aceeași suprafață vor fi amenajate și o mulţime de tobogane”, zone de relaxare, SPA, un acvariu, un restaurant şi magazine.

„Este o veste extraordinară pe care v-o dau acum. Vom face un aquapark. Am mai vorbit despre acest lucru, în primul mandat, dar au fost alte priorităţi pentru Timişoara. Ceea ce mi s-a prezentat ca intenţie investitiţională se materializează. Investitorul şi-a dat consimţământul să vă anunţ. Proiectul este în stadiul de aviz pentru emitere PUZ. Va fi ceva super, super. Cei din urmă vor fi cei dintâî. Au fost alţii înainte care au făcut aquapark, dar al nostru va fi altceva”, a declarat Robu, potrivit deBanat.ro.

Sursa foto: Pressalert.ro.

Related posts

VESTEA ZILEI: Klaus Iohannis anunță RELAXAREA restricțiilor după 15 mai

Mădălina Staicu

Dirijorul Ladislau Roth, cetăţean de onoare al Timişoarei

focustim

Medicii vin cu primele explicații: legătura dintre cazuri a fost făcută abia când soțul femeii decedate a venit la spital

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: