Actualitate Administrație Eveniment Featured

Polițiștii locali, pe post de îngeri salvatori pentru o femeie de 72 de ani, care era să înghețe în stradă

De obicei patrulează și dau amenzi, motiv pentru care nu sunt mereu iubiți de toată lumea. Polițiștii locali din Timișoara s-au dovedit a fi îngeri salvatori pentru o femeie care risca să înghețe de frig în stradă, după ce s-a rătăcit.

„Polițiștii locali aflați în serviciu aseară, în jurul orei 20.00, la sediul de pe strada Avram Imbroane, au observat afară, în stradă, o bătrână dezorientată, care părea să aibă nevoie de ajutor, în condițiile în care temperaturile de noaptea trecută au scăzut simțitor. Femeia era înghețată, motiv pentru care au luat-o în sediul Poliției Locale pentru a se încălzi și pentru a vedea care este starea sa. Stând de vorbă cu ea, doamna în vârstă de 72 de ani a declarat că locuiește în apropiere, dar că nu și-a dat seama și a coborât în altă stație de tramvai decât cea la care trebuia.

Pentru că a prezentat o stare de amețeală a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Timiș, care a consultat-o stabilind că avea această stare din cauza frigului puternic. Pentru a fi în siguranță, femeia a fost dusă la domiciliu de polițiștii locali. Pentru că în special pe timp de noapte în această perioadă temperaturile sunt foarte scăzute, polițiștii locali recomandă cetățenilor să evite ieșirea afară pentru a nu-și pune sănătatea în pericol și să nu ezite să solicite sprijin atunci când au nevoie”, transmite Locala.

Related posts

Primăria Timișoara plantează copaci în Piața Bălcescu: Zona va fi reamenajată

Mădălina Staicu

Timpul ZBOARĂ cu folos: Flavius Roșu își face bilanțul la împlinirea a CINCI ani în fruntea Primăriei Șag

Mădălina Staicu

Alin Nica nu iartă eliminarea din Consiliul de Integritate: Acuză că Alfred Simonis e vinovat de jihadism!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: