Actualitate Eveniment Featured

Polițiștii de la Antidrog au dat lovitura în vamă: captură babană de cannabis

cannabis

Acțiune în forță a Serviciului Antidrog din Timiș, în colaborare cu Poliția Arad. Oamenii legii au interceptat un transport de opt kilograme de cannabis, după ce au controlat pasagerii unui autocar. Perchezițiile au avut loc în Vama Turnu, acolo unde asupra unui bărbat de 39 de ani, oamenii legii au găsit nu mai puțin de 8 kilograme de ‘iarbă’.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT– S.T. Timişoara, pentru audieri, iar mai apoi pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Omul e acuzat de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

La acțiunea de vineri au luat parte poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, iar activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Direcției Regionale Vamale Timișoara și Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Related posts

Un american NU va uita niciodată Timișoara: s-a ales cu o AMENDĂ de 1.400 de dolari!

Mădălina Staicu

Nelu Tataru dă informația așteptată de toți românii: de când nu mai sunt OBLIGATORII măștile în România

Mădălina Staicu

MOBILIZARE la Timișoara, în lupta cu COVID-19: un spital militar de campanie va fi montat pe Stadionul CFR din Timişoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: