Actualitate Eveniment Featured

Polițiștii au INVĂȚAT legea după crima de la Gara de Nord: au început să ridice de pe străzi migranții pe care îi ignorau

Mare acțiune la Timișoara, unde poliția, poliția de Frontieră și Jandarmeria au strâns aproape 150 de migranți de pe strazi. Asta, firește, după crima de la Gara de Nord, căci înainte asta, străzile Timișoarei erau tot asaltate de migranți, care însă erau ignorați de oamenii legii.

”În perioada 26.07.2021 – 30.07.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara au desfăşurat zilnic acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Pe parcursul acţiunilor au fost identificate, în mai multe locaţii de pe raza municipiului Timişoara, 139 de cetăţeni străini. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, Irak, Bangladesh, Camerun, Siria şi Eritrea cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara. Aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale pe raza municipiului Timişoara vor continua şi pe parcursul următoarelor zile”, anunţă Poliţia de Frontieră. 

Foto: Pressalert.ro

Related posts

Criminalul care a ucis un bărbat în Gara de Nord a ajuns la Tribunal: se cere reținerea pe 30 de zile

Mădălina Staicu

PNL a BLOCAT justiția în Timiș: GREVĂ la Curtea de Apel Timișoara, cu activitate suspendată, protest al grefierilor

Mădălina Staicu

Nicolae Robu începe anul cu mesaje pentru dușmani: Din păcate, unii cotrăitori alături de noi sunt permanent negativi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: