Sport

Politehnica, victorie clară cu Avântul Periam: 5-1. Declaraţia antrenorului Octavian Benga

Politehnica Timişoara a câștigat, tot la patru goluri diferență, și al doilea amical al anului, primul după intrarea în cantonament: 5-1 (3-1) cu Avântul Periam.

Pe o vreme friguroasă, cu burniță, pe terenul sintetic de la Baza 2, alb-violeții au marcat astăzi prin Ignea (min. 4), Gavra (min. 15), Stojanovic (min. 30), Târşa (min. 69) şi Marincu (min. 89), echipa de Liga a III-a egalând prin Baranyi (min. 9).

De remarcat debutul cu gol al vârfului de atac Gavra, transferat de la Ripensia.

Politehnica Timişoara (repriza 1): D. Moldovan – D. Radu, Bocşan (c), Sekulic, Oanea – Ignea, Tiihonen – Gîdea, Bîrnoi, Stojanovic – Gavra.

Politehnica Timişoara (repriza 2): D. Moldovan (Urdeş ’65) – Mladin (Tata ’80), Mada (c), Porumb, Taub – Gologan, Târşa – Marincu, Benzar (E. Adam ’70), Boariu – Ţurcaş.

Eniss Tata este un francez în vârstă de de 20 ani aflat în probe. El a jucat în eşaloanele inferioare din ţara sa natală şi din Suedia.

Din lotul aflat în cantonament nu au fost utilizaţi portarii Murariu (accidentat) și Balica (junior).

„Am jucat pe o vreme foarte grea. În prima repriză am avut un joc foarte bun pe faza de atac. Sunt mulţumit de ceea ce am văzut în ofensivă şi m-au nemulţumit unele momente din faza defensivă. Ştim ce avem de făcut. Am întâlnit un adversar bun din Liga a III-a, cu jucători buni pentru acest nivel. În multe momente ne-au pus în dificultate. A fost un test foarte util pentru că ne arată la ce mai trebuie să lucrăm. Îi felicit pe jucătorii noi care au venit, au avut încredere în mine şi în cei din club”, a declarat la final tehnicianul polist Octavian Benga.

Related posts

Baschetul timişorean revine în cupele europene! „Leii” din Banat vor juca în următoarea ediţie a competiţiei Alpe Adria Cup

focustim

ACS Poli şi Galaxy, acord de colaborare în sectorul juvenil

focustim

Sherwood Brown, încă un sezon sub panoul timişorean. Al treilea consecutiv pentru baschetbalistul american!

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: