Actualitate Administrație Featured Politică

PNL Timiș anunță BOICOT: liberalii NU susțin majorarea impozitelor locale

PNL Timiș a anunțat că nu susține creșterea taxelor și impozitelor locale, pe care administrația Fritz vrea să o impună. Fritz are de gând să majoreze impozitele pentru clădiri nerezidențiale de trei ori, lucru care a scos HORECA din sărite. Liberalii se dezic de deziei și anunță că abordarea e una greșită.

„Am văzut propunerea de majorare a taxelor locale, promovată de primarul Dominic Fritz şi de USR PLUS. Noi nu vom susţine acest lucru, nu vom susţine împovărarea populaţiei, suplimentar faţă de ceea ce este acum. PNL susţine scăderea fiscalităţii. E deficitară colectarea şi este necesară atragerea de fonduri europene şi doar ca ultimă soluţie putem apela şi la majorarea impozitării cetăţenilor. Sunt surprins de decizia lui Dominic Fritz, pentru că el susţinea înainte de a fi primar că nu va majora niciun impozit în mandatul de primar. Deşi suntem în alianţă, noi, PNL, nu am fost consultaţi, aflăm din presă despre majorare. E un demers neserios, în plus e şi lipsa primarului la dezbaterea pe tema impozitării, care arată că nu există dialog şi consultare. Spuneau că e nevoie de transparenţă. În primul rând, trebuia să se consulte cu partenerii de alianţă locală şi să luăm de comun acord decizii pe probleme atât de importante, precum sunt majorările de impozite şi taxe locale”, a declarat Alin Nica.

Related posts

Vești PROASTE pentru pensionari, la început de an: Poșta Română anunță declarea plății pensiilor

Mădălina Staicu

Expoziţie în premieră naţională

focustim

TUPEUL POLITIC: Carantinată ABUZIV de Raed Arafat, Timișoara a ajuns exemplu de bune practici pentru ministrul Sănătății

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: