Sport

Piloții cluburilor Pro Timiș și Krepelka Motorsport, învingători la Pitești

Campionatul Național de Super Slalom, aflat în organizarea Federației Române de Automobilism Sportiv, a programat în weekend, la Pitești, etapa a doua din sezonul 2024.

S-au aliniat la start și cinci piloți de la cluburile vestice ACS Pro Timiș (patru) și CS Krepelka Motorsport (unul).

Dragoș Cristea a ocupat prima poziție la Juniori 2, clasă la care colegul său Cezar Ștefan s-a clasat pe podium, mai exact pe locul al treilea.

Ambii sunt legitimați la ACS Pro Timiș și au vârsta de 16 ani.

A fost o bătălie foarte strânsă pentru întâietate, Cezar Ștefan aspirând pe toată durata concursului la o clasare superioară.

El a avut un mic dezavantaj față de Dragoș Cristea pentru că mașina sa a suferit o avarie și a fost nevoie să concureze pe o mașină împrumutată.

Cei doi sunt piloți de excepție și se prevede o luptă strânsă pentru titlul de campion la juniori 2 între ei.

Cei mai mici participanți ai clubului condus de Alexandru Krepelka au fost Tudor Cristea (11 ani) și Gabriel Șurubariu (12 ani).

Ei se află la primele participări și au avut evoluții excelente, care au încântat atât publicul, cât și pe instructorul lor și pe părinți.

“Profesorul” Mihai Șurubariu, o piesă de bază a clubului Krepelka Motorsport, tatăl juniorului Gabriel, a făcut la Pitești o demonstrație de pilotaj și a câștigat atât clasa A2, cât și clasamentul Open.

Fiind piteștean, cu acest rezultat obținut putem spune că el a dat ora exactă la această etapă.

Poate ziua cea mai grea dar și cea mai frumoasă a avut-o instructorul Alin Cristea, care este mentorul și sufletul echipei Krepelka Junior Motorsport.

La sugestia sa și prin munca depusă de acesta a luat naștere această frumoasă comunitate de mici viitori mari piloți.

“Nu putem decât să ne scoatem pălăria în fața acestor sportivi care reușesc să îmbine într-un mod plăcut și util școala cu sportul. Le urăm succes în viitoarele competiții naționale! Adresăm totodată mulţumiri Consiliului Judeţean Timiş şi partenerilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Girod – Semnalizare Rutieră, Marcel Petrea (Unicornul Car), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Mihai Ciama (Expert Petroleum Stations), Alexandru şi Mariana Pantiş (Oţel Service), Ştefan Dancs (Haytis Grup), Cristian Rus (RED Credit IFN), Kiki & Iri – materiale de construcţii, Pro Manucom – materiale de construcţii, Timburg – produse cosmetice, Proexib Instal, D Auto Xpert și Elmas Pagad (Dumitru Petrina)”, a declarat Alexandru Krepelka, multiplu campion la Viteză în Coastă și conducătorul cluburilor sportive ACS Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.

Related posts

Jucătorii Ripensiei s-au întors la treabă – FOTO + VIDEO

focustim

Momentul adevărului la Politehnica Timişoara: „Avem de apărat un nume!”

focustim

Ripensia, ce lovitură! Unul dintre cei mai titraţi antrenori timişoreni se alătură proiectului iniţiat de clubul ce are în palmares patru titluri naţionale

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: