Actualitate Administrație Featured Social Timp liber

Parcul Botanic s-a redeschis: iluminatul public încă nu a fost finalizat, anunță primăria

Parcul Botanic, preferat în special de adolescenți și posesorii de animale de companie, și-a redeschis porțile. Anunțul a fost făcut de Primăria Timișoara, care a scris pe Facebook că după câteva luni de când a fost închis, spațiul situat lângă Spitalul Municipal a fost redeschis. Montarea sistemelor de iluminat nu a fost încă finalizată, mai transmite administrația.

„De ieri, porțile Parcului Botanic sunt din nou deschise.Proiectul de introducere a iluminatului în unul din parcurile emblematice ale Timișoarei continuă. Au fost montați stâlpii și urmează configurarea instalațiilor electrice, testarea și reglarea corpurilor de iluminat cu LED.Investiția include 219 stâlpi de iluminat pietonal și extinderea sistemului de iluminat pe o lungime de 3,4 kilometri. Valoarea contractului este de 2,5 milioane de lei (TVA inclus) și este finanțată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020”, scrie primăria.

Related posts

Coconea, încă un sezon la SCM Timişoara

focustim

NIMIC fără vaccin! Ministrul Sănătății anunță că se ia în calcul renunțarea la măști, în funcție de numărul de vaccinați din orașe

Mădălina Staicu

Tineri prinși cu droguri la ei în curtea școlii: Texte specializate livrate jandarmilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: