Actualitate Administrație Featured Politică Social

Pagina lui Alin Nica, luată cu ASALT de microbiști nemulțumiți

Pagina președintelui CJ Timiș, Alin Nica, a fost luată cu asalt de microbiști nemulțumiți. Nica a anunțat că noul stadion care se va ridica în Timișoara va avea o pistă de atletism, însă vestea i-a scos din sărite pe iubitorii de fotbal, care se plâng că în acest fel tribunele vor fi prea departe și emoția resimțită de fani se va diminua.

„Noul stadion din Timișoara pentru care primim finanțare de la Compania Națională de Investiții va avea pistă de atletism, iar astăzi, în cadrul întâlnirii cu Florin Florea – Președintele Federației Române de Atletism mi-am asumat să fac demeresurile necesare pentru adaptarea documentației astfel încât, în 2028 sau în 2030, Timișoara să aibă infrastructura necesară găzduirii Campionatului European de Atletism Seniori. Aceste candidaturi se pregătesc cu 8-10 ani înainte și de aceea trebuie începute demersurile încă de pe acum.În luna mai a acestui an așteptăm finalizarea studiului de fezabilitate pentru noul stadion și aprobarea finanțării în iulie în Guvern, iar în toamna acestui an sperăm să înceapă demolarea actualei arene sportive”. a scris Nica pe Facebook.

Reacțiile microbiștilor au fost vehemente:

„Sa-și facă stadion de atletism la bucurești. Au facut 4 stadioane noi acolo, niciunul cu pista, ne bagă noua pe gât aici. Clujul a făcut greșala de a face pista pe noul stadion, au ridicat costurile enorm si nu a fost nici o competiție pe acea pista. Nu mai plecați urechea oricărui va calcă pragul. Discutați cu cei din Timisoara care au habar de sport si infrastructură”, a scris un microbist.

Un altul a comentat că „E cea mai mare prostie. Se vorbește de ani de zile despre un stadion cu tribunele aproape de teren. Suntem un oraș ce trăiește pt. fotbal. Visul suporterilor lui Poli a fost stadion fără pistă. Eu zic sa va mai întâlniți și cu cei ce iubesc fotbalul, oameni din Timisoara, sunt membru fondator al superbei galerii C.V.U.C.S., nu ne spulberați visul”.

Related posts

Ludovic Orban s-a făcut de râs, pe modelul Dăncilă: A vorbit de județul Timișoara

Mădălina Staicu

Timișorenii care EVADEAZĂ spre distrație în alte orașe, în atenția IPJ: instituția a deschis deja dosare penale

Mădălina Staicu

ȘAPTE județe din România, printre care și Timiș, INCLUSE de Germania pe lista zonelor de risc

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: