Actualitate Featured Sănătate Timp liber

OFICIAL Primele evenimente de test în spații închise, cu 70% capacitate spectatori, aprobate

ultima ora

Decizii de ultimă oră ale CNSU. Patru evenimente în spații închise, la care pot participa 70% din clienții care ar încăpea în săli, vor fi organizate în România, la Cluj Napoca și București.

Primul eveniment organizat și desfășurat în spațiu închis, ca test / pilot, în limita a 70% din capacitate, este „Libera Musica”, eveniment organizat la interior, vineri, între orele 19.00-21.00, la Opera Națională București.

Sâmbătă, între orele 19.00-21.00, la Teatrul Național București, este „Dineu cu Proști”, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului.

Tot sâmbătă, între orele 19.00-21.00, se joacă „Faust”, la Opera Națională Română Cluj-Napoca, în interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului.

Un alt eveniment cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului se desfășoară duminică, la Opera Națională București, între orele 19.00-21.00. Este vorba de „Libera Musica”. În eventualitatea unor condiții meteorologie nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat pe data de 22 sau 23 mai, potrivit CNSU.

Hotărârea CNSU privind organizarea și desfășurarea evenimentelor test / pilot a fost aprobată în ședința de vineri.

Related posts

1.242 cazuri noi de coronavirus în România:

Mădălina Staicu

CIRC URIAȘ: Fritz cere CA Piețe să îl demită pe Ionuț Nasleu. Directorul atacăȘ: Fritz a ca Bianca Drăgușanu. Prostul îmi cere demisia

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara, în RITM de vacanță, rămâne sub 5 la mie: EVOLUȚIA infectărilor pe localități

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: