Actualitate Economic Featured

OFICIAL Ministrul Economiei a anunțat redeschiderea teraselor de la 1 iunie: pe 15 iunie s-ar putea deschide sezonul turistic

Încet, încet, viața noastră revine la normalul anilor trecuți. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că terasele se vor deschide de la 1 iunie, dar și că din 15 iunie s-ar putea deschide și sezonul estival, însemnând cel mai probabil că românii nu vor mai avea nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru a ieși din localitate și vor putea astfel să plece în concedii.

„Dacă vorbim de deschiderea turismului şi de data de 15 iunie, ne gândim din ce în ce mai serios să dăm drumul la sezonul turistic în data de 15 iunie pe litoralul românesc, pentru că observăm că, cel puţin până acum, vorbim de o pantă descrescătoare a cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus. iar începând cu data de 1 iunie vom deschide, aşa cum am promis, terasele, urmând ca probabil până mâine să publicăm un ordin comun împreună cu Ministerul Sănătăţii cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte proprietarii teraselor, să poată în siguranţă să se ia masa, să poată savura o cafea sau o bere. Să nu uităm că a venit căldura şi chiar avem nevoie de o răcorire pe o terasă. Dacă va fi nevoie să deschidem şi restaurantele hotelurilor, o vom face cu anumite reguli, în aşa fel încât să nu stârnim cumva o creştere a îmbolnăvirilor. Cred că vom găsi cele mai bune soluţii în aşa fel încât turiştii să se simtă în siguranţă când se duc pe litoralul românesc sau la muncă „, a declarat joi ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la Digi 24.

Foto: Botosaneanul

Related posts

Finanţare pentru reabilitarea Bibliotecii Judeţene Timiş

focustim

OFICIAL Maternitatea Bega s-a DESCHIS și pentru pacientele care NU au coronavirus

Mădălina Staicu

Bilanț OFICIAL: 7.216 cazuri de coronavirus în România, 337 de cazuri noi – Situația pe județe

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: