Actualitate Eveniment Featured Sănătate

OBEDIENȚĂ ca la carte: ISU Timiș a RETRAS autospeciala trimisă la Babeș, după CRITICILE lui Arafat

ISU Timiș a executat întocmai ordinul șefului DSU Raed Arafat și a retras autospeciala alocată Spitalului Victor Babeș. Dacă acum trei zile solicitarea de a avea o mașină în curtea unității care are și o secție ATI a părut o idee bună, cei de la ISU s-au răzgândit ca urmare a ieșirilor nervoase ale lui Arafat care a transmis că nu se pot păzi toate clădirile risc de incendiu de către ISU.

„Având în vedere că unitatea sanitară se află la o distanţă de 2 km de cea mai apropiată subunitatea de pompieri, echipajele de pompieri pot asigura un timp de răspuns scăzut. Prin dislocarea permanentă a unei autospeciale de stingere din dotarea unității noastre, s-ar diminua considerabil capacitatea de intervenţie aferentă raionului Detaşamentului 1 de Pompieri Timișoara, care include un număr de 17 UAT-uri și o populaţie de 248.825 de locuitori.


De asemenea, având în vedere faptul că în ultima perioadă numărul misiunilor Inspectoratului pentru Siutații de Urgență ,,BANAT” al județului Timiș este într-o permanentă creștere, determinate în mod special și de situația epidemiologică de la nivelul județului nostru, s-a dispus ca măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la unitatea sanitară să se asigure din subunitate. ISU Timiș continuă să asigure suport unităților sanitare prin misiuni de recunoaștere zilnice prin care echipajele de pompieri vor efectua instruiri cu personalul medical, recunoașteri și verificări privind securitatea la incendiu, în mod special pe secțiile de terapie intensivă, pentru a preveni producerea unui incendiu”, au argumentat cei de la ISU decizia luată.

Related posts

Peste 12.000 de cazuri NOI de coronavirus în România: numărul deceselor a SCĂZUT, printre decedați sunt și vaccinați

Mădălina Staicu

Mesajul de Paşte al episcopului romano-catolic de Timişoara, Iosif Csaba Pál

Mădălina Staicu

Primarul Timișoarei, prima REACȚIE după ce capitala Banatului a depășit rata de infectare de 6.5 la mie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: