Actualitate Featured Sănătate

Nutriționista vedetelor dezvăluie secretele: ce facem după excesul alimentar din această perioadă pentru a nu rămâne cu kilograme nedorite

Nutriționista vedetelor, Mihaela Bilic, vine cu sfaturi importante pentru românii care au luat câteva kilograme cu ocazia sărbătorilor de Paști. Bilic recomandă răbdare, alimente sănătoase și nicidecum să nu recurgem la cure drastice pentru a slăbi rapid.

„Ceea ce este bine legat de masa de Paște este că nu sunt neapărat lucruri pline de grăsime. Dacă este drob este făcut la cuptor, niciun stres pentru digestie, dacă oul a fost mâncat fără maioneză, din nou, nu este nicio greșeală. Oul, într-adevăr, poate să pice mai greu în momentul în care avem noi o bilă mai leneșă. De asemenea, toată această senzație de greu nu este neapărat reflectată pe cântar în număr de kilograme în plus, pentru că noi avem nevoie de câteva ore sau câteva zile să reușim să procesăm toată acestă cantitate mare de proteine. 

E nevoie să îi oferim corpului o pauză. Ce înseamnă această pauză? Hidratare din belșug și nu mă refer doar la apă ci și la ciorbe, dacă se poate de legume, pentru că este piața plină de ștevie, lobodă, etc., la care nici măcar nu merită să le numărăm caloriile. Acolo avem doar apă, fibre, vitamine, minerale, deci doar sănătate. A se consuma fără moderație de această dată. Puteți abuza de ea, puteți mânca ciorbă de trei ori pe zi! Nimeni nu se gândește la ciorba ca la alimentul ideal de slăbit! Este o chestiune pe care v-o recomand. Apoi produsele lactate slabe care, în perioada de primăvară, sunt mai bune decât oricând, pentru că animalele au iarbă proaspătă. Fie că e vorba de lapte bătut, lapte dulce, iaurturi, chiar și cașul sau brânza proaspătă are în compoziție calciu din belșug care ne ajută să deblocăm metabolismul și să îl ajutăm să ardă mai repede grăsimile stocate pe post de rezervă”, a declarat Bilic la Antena 3.

Related posts

Trei angajați au unei firme de pază di Timișoara, trimiși în judecată după ce au ucis un om al străzii

Mădălina Staicu

Coronavirusul bagă autoritățile în SPERIEȚI: Klaus Iohannis a convocat ședință CSAT

Mădălina Staicu

3.058 cazuri NOI de coronavirus în România din 27.599 de teste RT-PCR și 7.997 teste rapide

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: