Actualitate Eveniment Featured Sănătate

Numărul bolnavilor de coronavirus EXPLODEAZĂ: 3.613 cazuri diagnosticare, 430 pacienți NOI

Numărul infecțiilor cu coronavirus crește exploziv. Conform ultimei raportări, avem un total de 3.613 bolnavi de COVID-19, iar numărul îmbolnăvirilor noi este de 430. Conform autorităților, 141 de oameni au murit în urma infecției cu COVID-19.

„Până sâmbătă, la ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19, fiind înregistrate 430 noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore. De asemenea, alți opt oameni și-au pierdut viața, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Până astăzi, 4 aprilie (sâmbătă- n.red.), ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 141 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat”, arată raportul GCS.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 430 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 119 pacienți.


Related posts

Maria Grapini, dezlănțuire TOTALĂ din cauza arestării Sorinei Pintea: Stresul, umilința, posibila agravare a bolii în detentia preventivă ( preventivă la ce?????)cine i le plătește și cum????

Mădălina Staicu

Ca în filmele de COMEDIE: Fritz le-a spus timișorenilor din Ciarda Roșie că luptă cu dragonii, dar nu are bagheta magică

Mădălina Staicu

OFICIAL Timișul NU mai are nicio localitate cu rată de infectare de peste 3 la mie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: